شهید سلیمانی ثمره انقلاب و ولایتمداری است

امام جمعه موقت قشم گفت: شهید سلیمانی، مالک زمان و از ثمرات انقلاب و ولایتمداری بود که جهان اسلام و بشریت را از بلاهایی همچون داعش رهایی بخشید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از قشم، حجت‌الاسلام مهدی بهر‌ه‌مند صبح امروز در نشست ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی این شهرستان اظهار داشت: در برابر کفر باید روحیه کفرستیزی را حفظ کرد و از اولین وظایف مسوولان تلاش در این راستا است.

وی با بیان اینکه گرچه مردم بصیر در صحنه هستند و نهم دیماه‌ها را خلق می‌کنند، افزود: مسوولان باید بستر حرکت را فراهم کنند و نعمت‌های انقلاب را به مناسبت‌های مختلف یادآور شوند.

امام جمعه موقت قشم تصریح کرد: دستاوردهای کشور در زمینه اقتصادی، رشد علمی، بالندگی سیاسی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران از برکات انقلاب اسلامی و محور قرار دادن ولایت است.

حجت‌الاسلام بهره‌مند ادامه داد: دعواهای حزبی و گروهی باید به حاشیه رانده شود و تبیین دستاوردهای نظام در اولویت کار قرار بگیرد.

وی اضافه کرد: همه باید حول محور ولایت کار کنند و هر کس از این مسیر خارج شود جامعه اسلامی او را ترد می‌کند.

امام جمعه موقت قشم ادامه داد: شهید سلیمانی، مالک زمان و از ثمرات انقلاب و ولایتمداری بود که جهان اسلام و بشریت را از بلاهایی همچون داعش رهایی بخشید.

حجت‌الاسلام بهره‌مند گفت: تقوای الهی باید سرلوحه کار باشد چرا که با حرکت در مسیر خدا هیچگاه مغلوب نخواهیم شد.

انتهای پیام/88050

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »