جزئیات سفر نظارتی و میدانی جمعی از نمایندگان مجلس به سبزوار

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفر میدانی برخی نمایندگان مجلس به سبزوار، از پیگیری اجرای طرح‌های نیمه تمام این شهرستان و رفع مشکلات مردم خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، علی خضریان نماینده مجلس شورای اسلامی در خصوص سفر یک روزه جمعی از نمایندگان به سبزوار گفت: در ادامه نظارت میدانی نمایندگان مجلس، روز پنجشنبه به همراه علی نیکزاد نایب رئیس مجلس و همچنین همراهی علی اصغر عنابستانی و جلیل محبی نجم آبادی نمایندگان سبزوار، جفتای، جوین، خوشاب و داورزن پس از بازدید از پروژه های مختلف راهداری، آب و فاضلاب و ناوبری هوایی و راه آهن در جلسه ای با حضور نمایندگان محترم حوزه انتخابیه سبزوار، امام جمعه شهرستان و مدیران مربوطه برگزار گردید و تلاش شد با بهره گیری از تخصیص منابع ملی به پروژه های نیمه تمام این منطقه زمینه تسریع در برطرف شدن مشکلات مردم و حرکت در مسیر عدالت فراهم شود.

خضریان در خصوص مصوبات این سفر گفت: تکمیل پروژه، بهسازی و تعریض چندین جاده، پل و مسیر ارتباطی از جمله پل کال شور، جاده ربع شامات، جاده سلطان آباد به رحمت آباد، جاده کاشک به برغمد، جاده سبزوار به ششتمد و چند پروژه دیگر در این جلسات مصوب گردید همچنین جهت تکمیل محور سبزوار به اسفراین دستور تخصیص صدمیلیارد ریال صادر شد.

وی عنوان کرد: در این جلسه مصوب شد ضمن رفع نواقص فرودگاه سبزوار و اختصاص دستگاههای ناوبری، خودروی آتش نشانی و ارتقای سیستم تهویه این فرودگاه تا پایان سال جهت رفاه حال مردم این منطقه سه پرواز توسط هواپیمایی ماهان و دو پرواز توسط هواپیمایی آتا به مقصد سبزوار تا یک ماه آینده برقرار شود؛ همچنین جهت تکمیل ایستگاه راه آهن سبزوار اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریالی تا پایان سال تخصیص داده می شود و افزایش اعتبار این ردیف در بودجه سال آینده توسط نمایندگان این حوزه انتخابیه پیگیری خواهد شد.

خضریان ادامه داد: جهت رفع مشکلات آب و فاضلاب این منطقه مبلغ پنجاه میلیارد ریال از محل اعتبارات تنش آبی شهرهای کشور به شهرهای سبزوار و ششتمد و خوشاب و جهت آبرسانی به سه روستا، مبلغ سی میلیارد ریال تخصیص داده خواهد شد و پیگیری لازم جهت بازسازی و مرمت شبکه ها و مخازن فرسوده آبی شهرستانهای سبزوار، جوین، جغتای، داورزن، ششتمد و خوشاب در بودجه سال آینده انجام می شود.

این نماینده مجلس افزود: شرکت ایدرو نیز سرمایه گذاری در حوزه ۵۰ هزار تن لاستیک در سبزوار را بررسی خواهد کرد؛ همچنین ایدرو در ۹ طرح و ایمیدرو در ۴ طرح در استان مشارکت خواهند کرد. این موضوعات توسط مدیران این دو مجموعه پیگیری خواهد شد.

خضریان در پایان گفت: با توجه به تاکید امام جمعه محترم به خطر آبهای زیرسطحی و زیرزمینی و قنات های جاری در شهرستان سبزوار برای ابنیه تاریخی مقرر شد وزارت نیرو بررسی لازم را حداکثر تا یک ماه انجام و نتیجه را اعلام کند و شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران نیز پیگیری لازم جهت افتتاح ایستگاه مسافربری راه آهن حکم آباد را تا پایان سال به انجام برساند.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »