راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات مصداق عمل به اقتصاد مقاومتی است

مصطفی دودانگه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به لزوم توجه به تولید داخلی و اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، مصداق اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی است.

وی با یادآوری اینکه راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات مصداق عمل به اقتصاد مقاومتی است، افزود: موضوع راه‌اندازی این شبکه یکی از محورهای برگزاری جشنواره افسران جوان جنگ نرم است.

مسؤول برگزاری چهارمین جشنواره افسران جوان جنگ نرم تصریح کرد: در واقع شبکه ملی اطلاعات ظرفیت و امنیت لازم برای نگهداری و تبادل امن اطلاعات داخلی را دارد.

دودانگه ادامه داد: راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات در راستای توسعه خدمات الکترونیکی و دسترسی به اینترنت از طریق بستر ارتباطی باند پهن سراسری برای کاربران خانگی، کسب و کارها و دستگاه‌های اجرایی، فراهم می‌کند.

وی در رابطه با برخی از مزایای راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات گفت: این شبکه برای کسانی که به دنبال ایجاد اشتغال از طریق فضای مجازی هستند، بستری امن برای کار فراهم کرده و این افراد می‌توانند بدون دغدغه‌های امنیتی، اخاذی و کلاه‌برداری‌های برخط کار خود را انجام دهند.

مسؤول فاوا و فضای مجازی ناحیه بسیج دانشجویی استان زنجان با بیان اینکه افراد می‌توانند از محل هزینه صرفه‌جویی شده در خرید اینترنت در کشور، کسب‌ و کار اینترنتی خود را با سرعت‌ بالا راه‌اندازی کنند، افزود: این مهم در واقع یعنی همان ایجاد اشتغال و چرخش کالا و پول در کشور که در نهایت منجر به بالا رفتن میزان تولید ناخالص داخلی کشور و دور شدن از اقتصاد بیمار نفتی خواهد شد.

دودانگه با تاکید بر اینکه با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات برای استقرار اقتصاد مقاومتی زیرساخت مطمئنی فراهم خواهد شد، بیان کرد: در صورت عدم راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات برای بنا کردن اقتصاد مقاومتی زیرساخت مناسبی وجود نخواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه متولیان امر باید با تعامل، همکاری و بهره‌گیری از همه ظرفیت و توان، این کار مهم را در سال جاری به نتیجه برسانند، خاطرنشان کرد: استفاده از نیروهای متخصص داخلی برای ایجاد انگیزه، نخستین حرکت برای استفاده از فرصت‌های اقتصاد مقاومتی در فضای مجازی است.

مسؤول برگزاری چهارمین جشنواره افسران جوان جنگ نرم ابراز کرد: از جمله مزایای راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، دسترسی به اینترنت سالم، سریع و ارزان است، اما برای راه‌اندازی این شبکه نیاز به یک اهتمام جدی وجود دارد.

دودانگه ادامه داد: در حال حاضر اگر به دنبال استفاده و تحقق فرصت‌های اقتصاد مقاومتی در فضای مجازی هستیم، تقویت نیروهای داخلی از ضرورت بسیار بالایی برخوردار است.

وی با اشاره به موضوعات سومین دوره جشنواره افسران جوان جنگ نرم در رابطه با آسیب‌های اقتصادی شبکه‌های مجازی، اظهار کرد: در چهارمین دوره افسران جوان جنگ نرم بررسی آسیب‌های اقتصادی شبکه‌های اجتماعی فضای مجازی و جایگزینی آنها با نمونه‌های مشابه داخلی و بومی از اولویت‌های جشنواره محسوب می‌شود.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »