خدمات نقاهتگاه بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در کیش کاملا رایگان است

هرمزبان – در جزیره کیش از ابتدای اپیدمی بیماری کرونا، نقاهتگاهی در یکی از هتل‌های کیش برای نگهداری بیماران در نظر گرفته شده بود و این امر تداوم دارد.

مسئول نقاهتگاه کووید ۱۹ جزیره کیش صبح امروز(۲۷ آذرماه) در تشریح خدمات نقاهتگاه مخصوص بیماران مبتلا به کووید۱۹ گفت: بیمارانی که در این نقاهتگاه نگهداری می‌شوند افرادی هستند که عمدتاً در ابتدا بدحال بوده و در بیمارستان پذیرش شده بودند و پس از سپری کردن مراحل درمان به نقاهتگاه کیش و یا به قرنطینه خانگی انتقال داده می‌شوند.

 محمدعلی شاملو افزود: تمامی مراحل خدمات رسانی به صورت تلفنی صورت گرفته و علائم بیمار به پزشک مربوطه انتقال داده شده و بسته به دستوری که پزشک ارائه می‌دهد در صورت نیاز به تجویز داروی مورد نیاز آن را در اختیار بیمار قرار می گیرد. ما نیز بر روی بحث مصرف به موقع داروی بیماران نظارت داشته و اینکه عکس العمل آن‌ها نسبت به داروها چگونه بوده و روند بهبودی بیماران را نیز مورد بررسی قرار می‌دهیم. و در صورت نیاز به مشاوره مجدد و یا ویزیت حضوری پزشک و اقدامات لازم در این خصوص صورت می‌پذیرد.

شاملو در خصوص مدت زمان نگهداری بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در نقاهتگاه کیش عنوان کرد: طبق دستورالعمل و قاعده‌ای که وجود دارد از زمانی که افراد تست کرونا را انجام می‌دهند از روز بعد از تست، به مدت ۱۴ روز به صورت خانگی و یا در نقاهتگاه در قرنطینه به سر می‌برند.

وی ادامه داد: افرادی که شرایط قرنطینه خانگی را دارند با بازدید و تایید همکاران ما از محل قرنطینه به محل انتقال داده می‌شوند و اگر شرایط مناسب نبود به عنوان مثال در شرایط خانگی افراد دیگری در محل نیز حضور داشتند و احتمال ابتلای آن‌ها وجود دارد توصیه می‌کنیم که دوران قرنطینه خود را در نقاهتگاه سپری کنند.

شاملو با شاره به روند درمان بیماران تصریح کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر هیچ دارویی برای درمان این بیماری وجود ندارد، اگر بیماران نیاز به داروی تخصصی داشته باشند و برای روند درمان و بهبود بیماری آن‌ها لازم باشد معمولا این افراد باید دوره درمان خود را در بیمارستان سپری کرده و فقط برای طی دوران نقاهت به نقاهتگاه مراجعه کنند.

وی اضافه کرد: اگر بیماری حال مساعدی داشته و پس از تست به نقاهتگاه مراجعه نموده و امکان دارد که در زمان حضور در نقاهتگاه حال وی وخیم شده و یا شرایط وی تغییر کرده و نیاز به درمان جدی‌تر و تخصصی تر داشته باشد بلافاصله شرایط انتقال وی را مهیا نموده و پس از دستور پزشک برای انتقال بیمار و طی دوره درمان در آنجا سریعاً اقدامات لازم برای انتقال بیمار صورت خواهد گرفت.

 مسئول نقاهتگاه کووید ۱۹ جزیره کیش افزود :کلیه خدماتی که در نقاهتگاه جزیره کیش به بیماران مبتلا به کرونا ارائه می‌شود رایگان بوده و تا امروز هیچ هزینه‌ای در این خصوص از بیماران دریافت نشده است و تمامی هزینه‌ها بر عهده سازمان منطقه آزاد کیش است.

شاملو ادامه داد: در جزیره کیش تنها یک هتل به نقاهتگاه بیماران مبتلا به کووید ۱۹ اختصاص داده شده است و این قسمت از مجموعه هتل کاملاً جدا است.

وی گفت: بیمارانی که در این محل نگهداری می‌شوند اساساً ناقل بیماری شناخته می‌شوند و احتمال سرایت بیماری از آن‌ها وجود دارد ولی با تمهیداتی که ما در این مکان در بحث دفع زباله‌های عفونی و ضدعفونی محوطه و اتاق‌ها پس از خروج بیماران کاملاً کنترل شده است و تمامی استانداردها در این مکان رعایت می‌شود.

شاملو خاطر نشان کرد: بیماران در در این نقاهتگاه در اتاق خود به سر برده و در یک زمان معین برای هواخوری به محوطه نقاهتگاه انتقال داده شده و پس از زمان لازم مجدداً به اتاق‌ها منتقل می‌شوند.

وی تصریح کرد: پیش از اینکه این دستورالعمل‌ها در قالب طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از سوی وزارت بهداشت به مراکز بهداشت ابلاغ گردد، مرکز توسعه سلامت کیش به عنوان پیشگام در کشور تمام این طرح را درحال اجرا داشت و از تاریخ سوم فروردین سال جاری نقاهتگاه جزیره کیش فعالیت خود را آغاز نموده و تا امروز روند کار خدمات رسانی خود را همچنان ادامه می‌دهد.

شاملو اظهار کرد: لازم می‌دانم تا در اینجا از سازمان منطقه آزاد کیش تشکر لازم را داشته باشم. نقاهتگاه کیش از زمان افتتاح با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش و با مساعدت و همراهی دکتر مظفری مدیرعامل سازمان منطقه ازاد کیش تقبل نموده و تمامی هزینه‌هایی را که در این نقاهتگاه انجام می‌شود توسط سازمان پرداخت می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بیشتر بخوانید:  احیای شب بیست و یکم ماه رمضان در مصلی کیش

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد. بیشتر بخوانید:  احیای شب بیست و یکم ماه رمضان در مصلی کیش

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد. بیشتر بخوانید:  احیای شب بیست و یکم ماه رمضان در مصلی کیش

ادامه خبر »
نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

هرمزبان – نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی با فرهنگیان استان هرمزگان با محوریت ترویج فرهنگ نماز و مهدویت در سالن غدیر آموزش و پرورش برگزار شد. بیشتر بخوانید:  احیای شب بیست و یکم ماه رمضان در مصلی کیش

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند. بیشتر بخوانید:  احیای شب بیست و یکم ماه رمضان در مصلی کیش

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست. بیشتر بخوانید:  احیای شب بیست و یکم ماه رمضان در مصلی کیش

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد. بیشتر بخوانید:  احیای شب بیست و یکم ماه رمضان در مصلی کیش

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت. بیشتر بخوانید:  احیای شب بیست و یکم ماه رمضان در مصلی کیش

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »