متروی تبریز در سه سال به اندازه ۱۰سال توسعه یافته است

تبریز- رئیس جمهور کشورمان با اشاره به روند رو به رشد اجرای پروژه قطار شهری تبریز گفت: پروژه متروی تبریز در سه سال گذشته به اندازه ۱۰ سال توسعه یافته است.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، حجت الاسلام حسن روحانی صبح امروز در مراسم بهره برداری از چهار ایستگاه مترو تبریز که به صورت ویدئو کنفرانسی سخنرانی کرد، گفت: گزارش شهردار تبریز درباره اقدامات انجام یافته در تبریز، گزارش خوبی بود.

وی با اشاره به پیشرفت و ارتقای زیرساخت‌های شهر تبریز گفت: توسعه و آبادانی شهر تاریخی و مهم کشورمان تبریز، موجب خوشحالی همه مردم است.

روحانی افزود: همانطور که دولت تا به امروز در کنار تمام مسئولان استانی بود، تا پایان این دولت نیز در کنار شما خواهیم بود.

وی ادامه داد: موارد مورد نظر درمورد فاینانس خط دو قطار شهری تبریز را استاندار آذربایجان شرقی به دولت منعکس کند و حتماً کمک‌های لازم برای شهر بسیار مهم تبریز صورت خواهد گرفت.

رئیس جمهور افزود: امروز خوشحالم چهار ایستگاه مترو تبریز افتتاح می‌شود. اینکه در سه سال گذشته به اندازه ۱۰ سال پروژه مترو تبریز توسعه یافته است، به این معناست که همه مردم و مسئولان آذربایجان شرقی و تبریز تلاش می‌کنند.

وی گفت: از همه دست اندرکاران این اتفاقات مهم از جمله امام جمعه تبریز، نمایندگان مجلس، استاندار، شهرداری و اعضای شورای شهر تشکر می‌کنم.

گفتنی است صبح امروز طی مراسمی با حضور ویدئو کنفرانسی حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان چهار ایستگاه خط یک متروی تبریز با هزینه‌کرد حدود ۷۵۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

این چهار ایستگاه در رتبه اول پروژه‌های «عمرانی و حمل و نقل» شهرداری‌های کشور از نظر «اعتباری» قرار دارد که امروز در حضور ریٔیس‌جمهور به بهره‌برداری رسید.

این ایستگاه‌ها شامل ایستگاه «سردار ملی» در خیابان امام خمینی (ره)، «امام حسین (ع)»، «شهید باکری» و «نور» است.

از این ایستگاه‌ها، یک ایستگاه از فاز دوم خط اول و سه ایستگاه هم از فاز سوم خط اول است و با بهره برداری از این ایستگاه‌ها تنها سه ایستگاه دیگر از مجموع ایستگاه‌های خط اول قطارشهری باقی می‌ماند که طبق اعلام مدیران شهرداری تبریز تلاش می‌شود آنها نیز نیمه اول سال آینده تکمیل و به بهره برداری برسد.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »