شناسایی و انهدام باند سارقین منزل در بندرعباس

رئیس پلیس آگاهی استان هرمزگان از انهدام باند سارقان منزل و کشف ۲۳ فقره سرقت منزل در شهرستان بندرعباس خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از بندرعباس، عبدالمجید کرمی صبح امروز در تشریح این خبر گفت: در پی وقوع سرقت‌های متعدد منزل در شهرستان بندرعباس به شیوه و شگرد پنجره روی و تخریب جا کولری پیگیری موضوع در دستور کار مأموران قرار گرفت.

وی افزود: در ابتدا کلیه پرونده‌های با شیوه و شگرد مشابه از سطح کوپ شهرستان بندرعباس جمع‌آوری و از مالباختگان دعوت و مجددا اظهارات آنان اخذ که اعلام داشته‌اند اکثر سرقت‌ها در ساعت‌های ابتدایی شب از ساعت ۱۸ الی ۲۲ صورت گرفته و اموالی از قیبل طلاجات، گوشی تلفن همراه، تلویزیون و دیگر لوازم برقی توسط سارق یا سارقین به سرقت رفته است.

رئیس پلیس آگاهی استان هرمزگان با بیان اینکه برابر تحقیقات و شیوه و شگرد انجام شده در سرقت‌ها مشخص شد سارق یا سارقین از افراد بومی می باشند، بیان کرد: افسران تحقیق با حضور در صحنه جرم و طی انجام اقدامات فنی و با توجه به فعال شدن سیم کارت مسروقه بر روی گوشی تلفن همراه شخصی به هویت معلوم، طی اخذ دستور قضائی نامبرده جلب شد.

وی ادامه داد: در تحقیقات صورت گرفته متهم انجام هرگونه سرقت را انکار ولی در ادامه با ارائه مدارک و شواهد و شناسایی تلفن همراه مکشوفه، اعلام داشت گوشی تلفن همراه را از شخصی دیگیری خریداری کرده ام.

کرمی با اشاره به اینکه با توجه به اظهارات متهم سارق اصلی و مخفیگاهش شناسایی و در یک اقدام ضربتی دستگیر شد، تصریح کرد: متهم در بازجویی فنی و پلیسی با توجه به دلایل و شواهد موجود در پرونده به تعداد ۲۳ فقره سرقت منزل در سطح شهرستان بندرعباس با همکاری یک نفر دیگر اقرار و اعلام داشته کلیه اموال مسروقه را به یک نفر مالخر در سطح شهرستان فروخته‌ایم.

وی اظهار داشت: طی اخذ دستور قضائی مالخر اموال مسوقه نیز دستگیر و پس از مواجهه حضوری با متهم کلیه اعترافات وی را تایید و اعلام داشت اموال خریداری شده را به افراد گذری به فروش رسانده ام و حاضر به جبران خسارت هستیم.

این مسؤول انتظامی با تأکید بر اینکه اقدامات پلیسی جهت دستگیری یکی از سارقان متواری در دستور کار مأموران قرار دارد، خاطرنشان کرد: پرونده پس از جمع بندی به دادسرا ارسال و سه متهم دستگیر شده با صدور قرار مناسب روانه زندان شدند. 

انتهای پیام/۳۲۶۴

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »