گازرسانی به کیش بزودی آغاز می‌شود

مدیرعامل شرکت گاز هرمزگان گفت: گازرسانی به جزیره کیش بزودی با انتخاب انتخاب پیمانکار آغاز می‌شود که شامل سه فاز گازرسانی به نیروگاه، گازرسانی به صنایع و گازرسانی به منازل مسکونی خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از بندرعباس، فوأد حمزوی در سفر به جزیره کیش و در دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش اظهار کرد: باتوجه به بیماری کرونا و مشکلاتی که این بیماری فراگیر برای  اجرای پروژه‌های اجرایی ایجاد کرده اما پرسنل شرکت گاز هرمزگان در راستای رفاه شهروندان، تعهد کاری، صادقانه و مجاهدانه و  مشغول به اجرای پروژه‌های گازرسانی در شهرستان‌ها هستند.

وی اظهار کرد: گازرسانی به جزیره کیش  نیز در اولویت کاری شرکت گاز  قرار دارد و با توجه به این که نیروگاه‌های گازی در جزیره به دلیل کمبود گاز، روزانه  یک میلیون لیتر گازوئیل مصرف می‌کنند و بی شک با آمدن گاز شهری به این منطقه، شاهد رشد و تحول عظیمی در نیروگاه‌ها خواهیم بود.

مدیر عامل شرکت گاز استان هرمزگان بیان داشت: در مراحل پایانی انتخاب پیمانکار گازرسانی به کیش هستیم و جهت تسریع در انجام این پروژه عظیم گازرسانی، ضرورت و هماهنگی بیشتری را از مسئولان این جزیره خواستاریم.

به گفته حمزوی، گازرسانی به کیش در ۳ فاز زمان‌بندی شده است که فاز اول شامل گازرسانی به نیروگاه‌ها، فاز دوم در قالب گازرسانی به صنایع و صنوف پرمصرف جزیره  و فاز سوم نیز با هماهنگی سازمان منطقه آزاد کیش، آمادگی جهت گازرسانی  به منازل و خانوارهای ساکن در منازل مسکونی را داریم.

انتهای پیام/ ۸۸۰۵۵

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »