هرمزبان – از ساکت الهامی به عنوان نزدیک ترین گزینه به نیمکت تراکتور بعد از جدایی علیرضا منصوریان نام برده می شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، علیرضا منصوریان که پیش از شروع فصل ۱۴۰۰-۱۳۹۹ لیگ برتر بهعنوان سرمربی جدید تراکتور انتخاب شده بود، پس از گذشت پنج هفته به پایان حضورش در جمع سرخپوشان فوتبال آذربایجان رسید. سرمربی پیشین استقلال و ذوبآهن، فصل را با دو مساوی مقابل نفت مسجدسلیمان و نساجی مازندران آغاز کرد و پس از آن یک شکست خانگی برابر سپاهان داشت، تیم مس را در رفسنجان شکست داد و دیروز هم به تساوی مقابل فولاد خوزستان رسید. کسب ۶ امتیاز در ۵ مسابقه ابتدایی لیگ بیستم موجب شد تا باشگاه تراکتور ظهر امروز جلسهای پیرامون عملکرد کادر فنی این تیم برگزار و درباره ادامه یا قطع همکاری با علیرضا منصوریان تصمیمگیری کند که نتیجه این نشست، جدایی این سرمربی از تراکتور بود.
همکاری علیرضا منصوریان و تراکتور خیلی زود و پس از ۵ هفته به پایان رسید. پس از جدایی علیرضا منصوریان، خبرهای دریافتی از تبریز حاکی از آن است که ساکت الهامی گزینه اول تبریزی ها برای نیمکت است و احتمالا او به این تیم بر می گردد. با این حال ساکت الهامی که پس از قهرمانی در جام حذفی به مدت ۶ ماه محروم شده بود، نمی تواند روی نیمکت این تیم بنشیند و شاید سوالی که مطرح می شود این است که الهامی چگونه تیمش را هدایت می کند؟ قرار است الهامی در تمرینات شرکت کرده و تیم را تمرین دهد اما تا زمان برطرف شدن محرومیتش از روی سکوها تیمش را هدایت کند تا محرومیتش به پایان برسد و پس از آن روی نیمکت تیم تراکتور بنشیند. تکلیف کادر فنی جدید تراکتور به زودی مشخص می شود. از ساکت الهامی به عنوان نزدیک ترین گزینه به نیمکت تراکتور بعد از جدایی علیرضا منصوریان نام برده می شد. حالا از تبریز خبر آمده او با باشگاه سابق خود به توافق رسیده است.
علیرضا منصوریان درباره برکناریاش از باشگاه تراکتور گفت: از طریق سایت باشگاه متوجه شدم که من را کنار گذاشتهاند. هیچ توافقی با من نشده است و صحبتی با من نه مالک کرده است و نه مدیران باشگاه.
علیرضا منصوریان افزود: بیاطلاع هستم. تیم من یک باخت، ۳ مساوی و یک برد دارد و با تیم صدرنشین جدول ۴ امتیاز اختلاف دارد و با تیم دوم جدول ۲ امتیاز فاصله دارد. ساعاتی قبل سایت رسمی تراکتور از برکناری علیرضا منصوریان از سرمربیگری این تیم به دلیل عدم تحقق اهداف تعیین شده هیات مدیره این باشگاه خبر داد.
ساعتی پس از قطع همکاری تراکتور و منصوریان، شایعه شد سرمربی برکنار شده تبریزی ها تهدید به افشاگری کرده اما یکی از نزدیکان باشگاه تراکتور این شایعه را رد کرد. به گفته این شخص، باشگاه تراکتور بعد از بازی سوم تیم به این نتیجه رسید که با علیرضا منصوریان به اهدافی که طراحی شده نخواهد رسید ولی برای این که ایشان با ناکامی از تیم جدا نشود، فرصت مجددی داده شد که در پایان هفته پنجم هم تغییری در روند فنی تیم پیش نیامد. از این جا به بعد باشگاه تلاش کرد جدایی طرفین و پایان کار با این سرمربی دوستانه باشد، امروز هم فضای موجود، قطع همکاری توافقی بود و جایی برای موضع گیری های خصمانه باقی نمی ماند.
علیرضا منصوریان در سه بازی اول فقط دو امتیاز گرفت و در بازی های چهارم و پنجم با غلبه بر مس رفسنجان و توقف مقابل فولاد خوزستان ۴ امتیاز به دست آورد اما باشگاه از روند و عملکرد فنی تیم راضی نبود.
این شخص تاکید کرد: البته فقط بحث فنی مطرح نبود. باشگاه دلایل موجه دیگری هم برای قطع همکاری با سرمربی تیم دارد اما حفظ شان و منزلت ایشان برای ما مهم تر است. به هرحال علیرضا منصوریان از سرمربیان جوان فوتبال ایران است و ما دوست نداریم به آینده مربیگری ایشان لطمه ای وارد شود. هیات مدیره مجموعه ای از اتفاقات را بررسی و تصمیم گیری کرد و به این نتیجه رسید که قطع همکاری به نفع طرفین است.
منبع: خبرگزاری آریا
hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














