یک قاضی از هرمزگان رتبه برتر جشنواره آرای قضایی شد

رییس کل دادگستری استان هرمزگان از کسب رتبه برتر جشنواره آراء قضایی توسط رییس شعبه دوم دادگاه خانواده بندرعباس خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از بندرعباس، علی صالحی رییس کل دادگستری استان هرمزگان طی مراسمی از تلاش‌های احمد حبیبی رییس شعبه دوم دادگاه خانواده بندرعباس و برگزیده جشنواره آرای قضایی در آبانماه سال جاری تقدیر کرد.

رییس کل دادگستری استان هرمزگان در جریان این مراسم اظهار داشت: تحقق عدالت در گرو آرای متقن و مرهون تلاش‌های قضات شریفی است که در این عرصه مهم حضور فعال و مبتکرانه دارند.

وی تصریح کرد: ارتقا و اعتلای سرمایه اجتماعی دستگاه قضایی در گرو صدور آرای متقن، کاهش اطاله دادرسی و سرعتِ توأم با دقت در رسیدگی‌ها است.

صالحی در ادامه افزود: استفاده قضات از مکانیسم‌های خلاقانه و مبتنی بر عقلانیت در مقابله با جرائم می‌تواند زمینه ساز نوآوری در نگارش آرای قضایی شود.

رییس شورای قضایی استان هرمزگان همچنین با اشاره به اهمیت دقت نظر در رسیدگی به خواسته های حقوقی و خانواده تصریح کرد: باید سعی شود احکامی که در دادگاه های حقوقی و خانواده صادر و قطعی می شود بر مبنای اصول و موازین کامل شرعی و قانونی باشد چراکه اتقان آرا یکی از وجوه عدالت قضایی و ازسیاست های قوه قضائیه در دوره تحول محسوب می شود و در این زمینه شناسایی قضات توانمند و بهره مند از دانش بالای قضایی در این حوزه اولویتی حائز اهمیت به شمار می‌آید.

وی با بیان این مطلب که لازمه اتقان آرا، مستند و مستدل بودن آنها است در تبیین این موضوع خاطرنشان کرد: طبق قانون، رأی دادگاه باید علاوه بر استناد به مواد قانونی مستدل و موجه نیز باشد و لازم است که همکاران قضایی مساعی لازم را در این خصوص داشته باشند.

صالحی همچنین برگزاری جشنواره آرای برتر را فرصت مغتنمی دانست که با آن عمل و نظر حقوقی به هم نزدیک شده و نقش رویه قضایی در سازندگی نظام حقوقی به منصه ظهور رسانده ‌شود.

 رییس کل دادگستری استان هرمزگان با یادآوری نقش قضاوت صحیح در اثر بخشی نظام عدالت، خاطر نشان ساخت: با بررسی‌های صورت گرفته از سوی کمیته نقد آرای معاونت منابع انسانی دادگستری کل استان هرمزگان، تلاش‌های جناب آقای احمد حبیبی منجر به کسب عنوان برتر جشنواره آراء قضایی توسط ایشان در آبان ماه سال ۱۳۹۹ شد.

عالی ترین مقام قضایی استان در پایان ضمن تشکر از کوشش‌های احمد حبیبی رییس شعبه دوم دادگاه خانواده بندرعباس با اهدای لوح سپاس از وی تقدیر کرد.

انتهای پیام/ ۸۸۰۵۵

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »