۹۵ درصد از مدارس راه دور هرمزگان به آموزش الکترونیکی مجهز هستند

هرمزبان – رییس اداره مشارکت‌های مردمی آموزش وپرورش هرمزگان گفت: هم اکنون ۹۵ درصد از مدارس آموزش از راه دور این استان به آموزش نوین و شیوه‌های الکترونیکی مجهز شده‌اند.

فرزام امیر ابراهمیمی روز یکشنبه افزود: تا پایان نیم سال اول تحصیلی جاری نیز تمامی مدارس آموزش از راه دور هرمزگان به سامانه آموزشی الکترونیکی مجهز می‌گردند.
وی بیان داشت: استان هرمزگان دارای ۳۳ مدرسه آموزش از راه دور است که به بیش از ۲ هزار دانش آموز خدمات آموزشی و تحصیلی ارائه می‌دهند.
رییس اداره مشارکت‌های مردمی آموزش وپرورش هرمزگان اظهارداشت: آموزش از راه دور به عنوان یک شیوه آموزشی برای از میان برداشتن موانع اقلیمی و جغرافیایی، فضای آموزشی، محدودیت‌های اقتصادی، شغلی، سنی و جنسیتی فراگیران مناسب می‌باشد.
امیر ابراهیمی ادامه داد: این مدل آموزشی بسیار انعطاف پذیر، جامع و فراگیر است که فرایند یادگیری را با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات و از طریق منابع گوناگون متنوع می‌سازد.
وی یادآورشد.: این مدارس به گونه‌ای است که فراگیران امکان انتخاب زمان و مکان آموزش، قالب و ابزار آموزشی دلخواه و مناسب با نیازها و شرایط خاص خود را دارا می‌باشند.

آمادگی پنج مدرسه از راه دور هرمزگان در طرح آشتی با آموزش

رییس اداره مشارکت‌های مردمی آموزش وپرورش هرمزگان گفت: پنج مدرسه از مدارس آموزش از راه دور استان در جهت اجرای طرح آشتی با آموزش (آبا) و راه اندازی کلاس‌های اقماری در روستاهای دارای بازمانده و تارک از تحصیل اعلام آمادگی کردند.
امیرابراهیمی یادآورشد: برای اجرای کامل طرح آبا و جذب حداکثری تمامی این دانش آموزان، نیاز به حمایت و یاری خیران نیک اندیش هستیم.
وی ابرازداشت: البته در راستای اجرای سند تحول بنیادین و جذب حداکثری دانش آموزان بازمانده و تارک تحصیل از طریق مدارس آموزش از راه دور در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته، با عنوان طرح آشتی با آموزش، در هرمزگان تلاش‌های زیادی صورت گرفته و هم اکنون با راه اندازی یک کلاس اقماری در حوزه جانوری در جاسک توانستیم دانش آموزان لازم التعلیم این منطقه را به چرخه آموزش برگردانیم.

 

منبع: ایرنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »