ایران در رابطه با ترور شهید فخری زاده حق «اقدام متقابل» را محفوظ می داند

سازمان بسیج حقوقدانان تهران بزرگ با اشاره به ترور شهید فخری زاده اعلام کرد که ایران حق «اقدام متقابل» چه به صورت واحد و چه به صورت جمعی با دیگر کشورهای محور مقاومت و نیز براساس ماده ۵۱ منشور برای استیفای حق دفاع از خود را محفوظ می داند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، سازمان بسیج حقوقدانان تهران بزرگ شهادت استاد بسیجی، دکتر فخری زاده تسلیت گفت.

متن این پیام بدین شرح است؛

«با ریختن خون عزیز ما، تایید شد انقلاب ما»

بار دیگر دست جنایت پیشه مدعیان حقوق بشر و آزادی ملت‌ها از آستین فریبشان بیرون آمد، تا برای چندمین بار جامعه علمی کشور را عزادار کند.

سلسله این اقدامات تروریستی علیه دانشمندان هسته ای، حقانیت و مظلومیت جمهوری اسلامی ایران را در داخل و خارج از کشور بر همگان آشکار ساخت.

دشمنان رشد و تعالی انسان این بار نیز با ترس و وحشت از بالندگی یک ملت آزاده، دست به یک اقدام وحشیانه زدند و بار دیگر عجز و ناتوانی خود را به تمام جهان نشان دادند.

ترورهایی که نشان از حقیقت مسیری است که ملت بزرگ ایران در پیش گرفته است.

این اقدام وحشیانه از سوی مدعیان آزادی و قانون مداری نقض صریح اصول مختلف منشور سازمان ملل و کنوانسیون های بین المللی از جمله ماده ۲ منشور ملل متحد، که بر موضوع احترام به تمامیت ارضی و استقلال سیاسی و حاکمیت کشورها تاکید دارد و بند چهارم ماده ۲ همین منشور که، اصل «منع توسل به زور» را مورد تاکید قرار داده است و بند هفتم این ماده که موضوع عدم مداخله در امور داخلی کشورها را اشاره کرده است؛ از نظر مسئولیت کیفری نیز، طبق بند دو ماده ۵ اصلاحی اساسنامه دیوان کیفری بین المللی، این ترور جنایت محسوب و رؤسای جمهوری آمریکا، رژیم صهیونیستی و سایر عاملان (مباشران و معاونان) این اقدام در مراجع ذیصلاح قابل تعقیب کیفری هستند.

از همین رو براساس مواد ۲۴ و ۲۵ طرح پیش نویس مسئولیت بین المللی دولت ها که در سال ۲۰۰۱ توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد به تصویب رسیده است، جمهوری اسلامی ایران حق «اقدام متقابل» چه به صورت واحد و چه به صورت جمعی با دیگر کشورهای محور مقاومت و نیز براساس ماده ۵۱ منشور برای استیفای حق دفاع از خود را محفوظ می داند.

حال انکه برای سردمداران وحشی جوامع نامشروع،این قوانین جز دستاویزی برای فریب ملت ها نخواهد بود.

دشمنان مردم ایران می‌انگارند اگر فخری زادها را از ملت ایران بگیرند این مردم از پیشرفت جا می‌مانند غافل از اینکه هزاران فخری زاده از دامان این ملت رویید است.

سازمان بسیج حقوقدانان تهران بزرگ شهادت استاد بسیجی، دکتر فخری زاده را به حضرت ولی عصر(عج)، رهبر حکیم انقلاب اسلامی (حفظه الله)، خانواده آن شهید والامقام، جامعه علمی کشور، ملت شریف ایران و حقوقدانان بسیجی ایران اسلامی تبریک و فقدان ایشان را تسلیت عرض می کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »