پیوستنم به العربی قطر هنوز قطعی نیست

​دروازبان باشگاه گوادالاخارا اسپانیا گفت: با باشگاه گوادالاخارا هنوز قرار داد دارم‌ و هنوز هیچ چیزدر خصوص پیوستن من به تیم هندبال العربیه قطر مشخص نیست.

سعید برخورداری دروازه‌بان تیم‌ ملی هندبال کشورمان در خصوص پیوستن به تیم العربی قطر اظهار داشت: خبر جدایی از تیم بی ام گوادالاخارا اسپانیا و پیوستن به لیگ قطر  صحت ندارد. هنوز هیچ‌ چیزی قطعی نیست.  برخی رسانه‌های قطری خبر پیوستن من را به تیم العربیه قطر اعلام کردند و برخی از رسانه‌های داخلی را نیز تحت شعاع قرار دادند.

برخورداری افزود: من تا دو فصل دیگر با گوادالاخارا قرارداد دارم و درحال حاضر علاوه بر مذاکره با این تیم اسپانیایی با باشگاه العربیه و چند تیم دیگر هم در حال مذاکره هستم ولی هنوز واقعا هیچ چیز قطعی نیست و اگر خدا بخواهد تا هفته آینده همه چیز مشخص می‌شود.

برخورداری در پایان ضمن تشکر از توجه فدراسیون هندبال و رسانه‌های داخلی به اخبار لژیونر های هندبال گفت:  این حمایت رسانه‌ای انگیزه‌ای دو چندان برای ما بازیکنان به وجود می آورد و ما را دلگرم می‌کند. امیدوارم هر چه زودتر تکلیف تیم سال آینده‌ام مشخص شود و سال آینده در باشگاهی بازی کنم که بتوانم عملکردم را بیش از پیش بهبود بخشم تا بتوانم در زمان خودش به تیم ملی کشورم کمک کنم.

 

 

منبع: تسنیم 

 

منبع: رصد ورزشی

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »