توزیع یک هزار و ۲۰۰ بسته معیشتی در قشم

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قشم از آغاز سومین مرحله رزمایش کمک‌های مومنانه در این شهرستان با توزیع یک هزار و ۲۰۰ بسته معیشتی به ارزش چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از قشم، محمد سالاری ظهر امروز در آیین آغاز سومین مرحله رزمایش کمک‌های مومنانه قشم اظهار داشت: سومین مرحله کمک‌های مومنانه بسیج با توزیع یک هزار و ۲۰۰ بسته معیشتی از امشب آغاز می‌شود.

وی با تجلیل از مشارکت مسوولان و خیران در تامین اقلام رزمایش، افزود: این بسته‌ها شامل اقلام غذایی نظیر برنج، ماکارونی، رب‌گوجه و روغن مجموعا به ارزش تقریبی چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قشم تصریح کرد: پیش از این نیز در طول هفته بسیج یک هزار و ۲۰۰ بسته معیشتی در بین اقشار نیازمند و آسیب‌دیده از کرونا توزیع شد.

بسیج در خط مقدم کمک‌های مومنانه قرار دارد

حجت‌الاسلام میثم تارم امام جمعه شهرستان قشم نیز در آیین اظهار داشت: بسیج و سپاه از یادگاران امام راحل(ره) هستند.

وی افزود: امروزه بسیج و سپاه بزرگترین و قوی‌ترین بازوی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند و در تمامی میدان‌هان کمک کار مدیران، نهادها، ارگان‌ها و دستگاه‌های اجرایی است.

امام جمعه شهرستان قشم تصریح کرد: در میدان مقابله با کرونا نیز مجموعه بسیج کارنامه‌ای درخشان از خود بجای گذاشته و هم در شتافتن به کمک کادر درمان، توزیع لواز بهداشتی و کمک‌های مومنانه در خط مقدم قرار دارد.

دکتر تارم خاطرنشان کرد» بسیج شجره طیبه‌ای است که امروزه جهان اسلام در ابعاد مختلف از برکات آن بهره‌مند شده است.

علیرضا نصری فرماندار شهرستان قشم نیز اظهار داشت: تفکر بسیجی آن بر پایه اخلاص و کار برای جلب رضای پروردگار بنا شده از این رو در تمامی عرصه‌ها بویژه شرایط حساس و تنگناها، حماسه می‌آفریند.

وی بیان کرد: کنترل و مهار شیوع ویروس کرونا نیز با ایفای نقش بسیج به عنوان یکی از پایه‌های اصلی طرح شهید سلیمانی، انسجام امکانات و ایفای نقش آحاد مردم ممکن خواهد بود.

به گزارش فارس، پس از این آیین با حضور امام جمعه، شورای تأمین شهرستان قشم، معاون فرهنگی سازمان منطقه آزاد قشم و جمعی از مسوولان گلزار شهدای گمنام و شهدای این شهرستان عطرافشانی شد.

انتهای پیام/۸۸۰۵۰

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »