توزیع ۲۵۰ بسته معیشتی در قالب طرح تحول محلات شهرستان بندرلنگه+ فیلم

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان بندرلنگه از توزیع دویست و پنجاه بسته موادغذایی در این شهرستان در قالب طرح تحول محلات به مناسبت هفته بسیج خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از بندرلنگه، دویست و پنجاه بسته موادغذایی به ارزش هر بسته ۳۰۰هزار تومان عصر امروز به مناسبت روز بسیج بین نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا توسط ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان بندرلنگه در قالب طرح تحول محلات و رزمایش مواسات و کمک‌مومنانه  توزیع شد.

 

حجت‌الاسلام اسماعیل‌نیا امام جمعه شهرستان بندرلنگه در این رابطه ، اظهار کرد: بسیج و بسیجی مظهر ایثار، ایثارگری و از خودگذشتگی است و در همه سختی‌ها کنار مردم بوده و هست.

وی افزود: امروز که درصد زیادی از مردم عزیز جامعه ما متضرر از اپیدمی ویروس کرونا شده‌اند، بسیحیان عزیز در قالب طرح تحول محلات و طرح کمک مومنانه و مواسات برای چندمین‌بار در شهرستان بندرلنگه به گردآوری بسته‌های معیشتی، لوازم‌التحریر و دیگر نیازمندی‌های مردم عزیز اقدام کرده‌اند.

امام جمعه شهرستان بندرلنگه اضافه کرد: امروز یکی دیگر از مراحل توزیع این حمایت‌های بسیجیان عزیز نسبت به مردم شریف را شاهد هستیم و امید است که همه خیراندیشان در این راستا اقدام کنند تا مرهمی بر آلام مردم شریف جامعه که کسب و کار و درآمد  آن‌ها با چالش مواجه شده و دست آن‌ها تنگ شده است  باشد.

در ادامه اسحق موذن‌نسب فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان بندرلنگه، گفت: به مناسبت سالروز تشکیل بسیج در پنج آذرماه ۱۳۵۸ به فرمان تاریخی حضرت امام، در قالب  قرارگاه تحول محلات، ۲۵۰ بسته موادغذایی به ارزش هر بسته ۳۰۰ هزار تومان بین افراد نیازمند و آسیب دیده از بیماری کورونا در سطح شهرستان بندرلنگه توزیع شد.

انتهای پیام/۸۸۰۲۸

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »

تامین امنیت غذایی، کلید پایداری کشور در شرایط بحرانی است

هرمزبان –

امام جمعه بندرعباس در دیدار با مسئولان حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، بر اهمیت توسعه بخش کشاورزی و حفظ امنیت غذایی به عنوان دو عامل کلیدی در پایداری کشور در مواجهه با بحران‌ها تأکید کرد.

ادامه خبر »