استقلال – ماشین سازی؛ پیروزی تنها راه رسیدن به آرامش

هرمزبان – استقلال در هفته سوم رقابت های لیگ بیستم باید به مصاف ماشین سازی برود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، استقلال در حالی باید به مصاف ماشین سازی برود که در دیدار قبلی خود برابر فولاد خوزستان شکست خورده است. شکستی که حاشیه های زیادی را به همراه داشت. در آن سو ماشین سازی که در بازی اول خود شکست خورده بود، در دیدار قبلی برابر ذوب آهنی که نود دقیقه ده نفره بود، فرصت مناسبی داشت تا اولین سه امتیاز خود را کسب کند اما در دقایق پایانی یک گل دریافت کردند و پیروزی را با تساوی عوض کردند.
 تیم ماشین سازی از لحاظ ترکیب، کادر فنی و مدیریت برای لیگ بیستم دچار تغییرات زیادی شده است و کارشناسان معتقدند این تیم به زمان برای هماهنگی نیاز دارد. ترکیب استقلال برای بازی برابر ماشین سازی احتمالا دچار تغییراتی می شود و شاید محمود فکری حتی سیستم خود را برای این دیدار تغییر دهد.
استقلال که با پنجره بسته مسابقات را آغاز کرد، در دیدار اول با وجود برتری مقابل تیم مس رفسنجان نتوانست از خرید های جدید خود استفاده کند. پیش بینی می شود یکی از تغییراتی که در ترکیب استقلال برای این دیدار به وجود خواهد آمد مربوط به دروازه است. جایی که احتمالا رشید مظاهری جانشین سید حسین حسینی خواهد شد. دیگر تغییر مربوط به خط هافبک آبی ها می شود. پیش بینی می شود مهدی مهدی پور، خرید جدید استقلالی ها به جای فرشید اسماعیلی که به این دیدار نمی رسد، در ترکیب اصلی به میدان برود.
ابهام بعدی در خصوص خط حمله استقلالی هاست. جایی که محمود فکری پس از حاشیه هایی که به وجود آمد اجازه برگشت شیخ دیاباته به تمرینات را داد و مهاجم اهل مالی شانس حضور در مقابل ماشین سازی را دارد. با این حال شنیده ها حاکی از آن است که شیخ دیاباته هنوز آماده انجام بازی ۹۰ دقیقه ای نیست و فکری احتمالا بازهم از زوج ارسلان مطهری – مهدی قائدی استفاده می کند.
مهدی مهدی پور برای بازی با ماشین سازی در هفته سوم لیگ برتر در ترکیب اصلی استقلال بازی خواهد کرد. مهدی مهدی پور در فصل نقل و انتقالات با استقلال قرارداد امضا کرد تا به نوعی جانشین علی کریمی در این تیم شود. بازیکنی که فصل قبل نمایش درخشانی در ترکیب ذوب آهن داشت. ابتلای این بازیکن به ویروس کرونا و البته بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باعث شد مهدی پور در دو هفته اول نتواند برای استقلال بازی کند. اما حالا مصدومیت فرشید اسماعیلی و از دست دادن بازی با ماشین سازی باعث شده تا محمود فکری تصمیم بگیرد در این بازی از مهدی مهدی پور در ترکیب اصلی استفاده کند.
با این حساب اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، مهدی پور در بازی فردا کنار فرشید باقری، مسعود ریگی و آرش رضاوند خط هافبک استقلال را تشکیل می دهند. در این بین فکری امیدوار است مهدی پور با درخشش در بازی با ماشین سازی نشان دهد ارزش هزینه ای که برای او شده را داشته است.
رشید مظاهری مهم ترین خرید استقلال است اما به دلیل بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه، او در بازی با مس رفسنجان به میدان نرفت و چون حسینی در این بازی نمایش خوبی داشت، نیمکت نشینی او در بازی با فولاد هم تمدید شد. با این حال با توجه به اینکه استقلال در بازی با فولاد ۲ گل دریافت کرد، حالا نوبت به رشید مظاهری رسیده که از دروازه استقلال حراست کند و او دروازه بان فیکس استقلال در بازی با ماشین سازی خواهد بود.
رشید مظاهری که پای ثابت گلرهای تیم ملی در سال های گذشته بوده، امیدوار است فردا بتواند با عملکرد خوب خیال هواداران استقلال را از دروازه راحت کند. البته این موضوع پایان کار سیدحسین حسینی نخواهد بود و این بازیکن فردا را روی نیمکت خواهد نشست ولی این شانس را دارد تا در بازی های بعدی جای خود را در درون دروازه استقلال پس بگیرد.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »