شکست بارسلونا مقابل اتلتیکو مادرید/ پیروزی منچستریونایتد در لیگ انگلیس/ برد یوونتوس با درخشش رونالدو

هرمزبان – اتلتیکو مادرید و بارسلونا برای نخستین بار در این فصل به مصاف هم رفتند و این اتلتی بود که فاتح زمین لقب گرفت تا طلسم ۱۰ ساله را بشکند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، اتلتیکو مادرید و بارسلونا در چارچوب هفته دهم لالیگا مقابل هم صف آرایی کردند. اتلتیکو مادرید به عنوان تیم شکست ناپذیر پا به این دیدار گذاشته بود و حریفش تیمی بود که کمی از بحران خارج شده بود و با هدف رسیدن به رتبه های بالای جدول به زمین آمده بود. تیم میزبان ۱۰ سال بود که موفق به شکست بارسلونا در لالیگا نشده بود و به لطف گل کاراسکو روی اشتباه عجیب تراشتگن، به این طلسم خاتمه داد. این همچنین نخستین برد سیمئونه در لالیگا مقابل بارسلونا بود.
در دقیقه ۳ حرکت دمبله با سانتر همراه شد که ضربه گریزمان به شکلی خطرناک از بالای دروازه عبور کرد.  دقیقه ۵ سائول نیگز با شوت خود پاسخ حمله بارسلونا را داد که تراشتگن با واکنشی زیبا توپ را به اوت فرستاد.  دقیقه ۱۲ و جدی ترین موقعیت بازی! حرکت ترکیبی بازیکنان اتلتیکو مادرید جواب داد و در نهایت ضربه مارکوس یورنته به تیرک دروازه بارسلونا برخورد کرد.
هرچه زمان بازی جلوتر می رود از سرعت آن کاسته می شود. هر دو تیم احتیاط را در دستور کار خود قرار داده اند. در دقیقه ۴۱ پاس فوق العاده آلبا در محوطه جریمه به مسی رسید. ستاره آرژانتینی اما ضربه آرامی به توپ زد و اوبلاک مشکلی در مهار آن نداشت. دقیقه ۳+۴۵ و گل برای اتلتیکو مادرید! کوریا با یک پاس پشت دفاع کاراسکو را صاحب توپ کرد. در حالی که یک مدافع بارسلونا در آن ناحیه حضور داشت، تراشتگن به شکل عجیبی از دروازه بیرون آمد و دریبل خورد. کاراسکو با شوتی آرام دروازه بارسلونا را فروریخت.
در دقیقه ۵۸ سانتر مسی با ضربه لنگلت همراه شد که اوبلاک به خوبی آن را مهار کرد. جرارد پیکه در دقیقه ۶۲ به دلیل مصدومیت تعویض شد و جای خودش را به سرجینیو دست داد. حالا روبرتو به خط هافبک منتقل شده و دی یونگ در قلب دفاع ادامه خواهد داد. در دقیقه ۸۹ اوبلاک در دفع توپ ضعیف ظاهر شد و توپ به بریتویت رسید که ضربه او بلوکه شد. یک دقیقه بعد شوت روبرتو به مدافعان برخورد کرد و به شکل خطرناکی راهی کرنر شد.

– شیاطین سرخ به اولین برد خانگی خود در فصل جدید لیگ برتر دست یافتند. منچستریونایتد در یک بازی سخت خانگی، تیم سرسخت اسلاون بیلیچ را شکست داد. در مسابقه ای که VAR یک پنالتی را از تیم مهمان سلب کرد، منچستریونایتد به لطف یک پنالتی تکرار شده به سه امتیاز ارزشمند این بازی دست یافت. حالا اوله گونار سولسشر و شاگردانش باید مهیای بازی وسط هفته برابر استانبول باشاک شهیر در لیگ قهرمانان اروپا شوند. وست بروم هم با این باخت در رده هجدهم جدول رده بندی باقی ماند.
منچستریونایتد ۱-۰ وست برومویچ؛ فرناندز (۵۶): پس از ارسال ماتا، توپ به دست مدافع وست بروم برخورد کرد تا داور بی درنگ در سوت خود بدمد و نقطه پنالتی را نشان بدهد. ضربه اول فرناندز توسط جانستون مهار شد ولی چون این دروازه بان قبل از زدن ضربه از خط جلوتر آمده بود، داور حکم به تکرار پنالتی داد. فرناندز دوباره پنالتی را زد و جانستون با وجود تمام تلاشی که کرد، نتوانست مانع از ورود توپ به دروازه شود.

– یوونتوس با یک نمایش فوق العاده در نیمه اول، پیروزی خودش را تضمین کرد و همه بازیکنان این تیم توانستند نمایش خوبی ارائه دهند. یوونتوس در شبی که موقعیت های زیادی ساخت، با بازی درخشان کاپیتان خوان کوادرادو و البته فرصت طلبی کریستیانو رونالدو یک پیروزی شیرین مقابل کالیاری کسب کرد. در این دیدار فدریکو برناردسکی هم نمایش خوبی داشت و یک گل خوب هم زد که البته به خاطر حضور میلی متری موراتا در آفساید، گل مردود شد.
یوونتوس ۱-۰ کالیاری؛ کریستیانو رونالدو ۳۸`: پاس موراتا، کریس رونالدو را صاحب موقعیت کرد و او با وجود احاطه شدن توسط چند مدافع کالیاری، با شوتی دقیق به سبک خودش، دروازه کرانیو را باز کرد.
یوونتوس ۲-۰ کالیاری؛ کریستیانو رونالدو ۴۲`: روی ضربه کرنر ارسالی و تاثیر گذاری دمیرال روی توپ، کریستیانو رونالدو صاحب موقعیت شد و با وجود این که شرایط نامتعادلی داشت، توپ را به زیبایی وارد دروازه کالیاری کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »