پرداخت مرحله دوم وام کرونا / واریزی‌های دولت در آذر ماه کدامند؟

دولت در آذرماه علاوه بر یارانه نقدی و یارانه معیشتی، قرار است یارانه ۱۰۰ هزار تومانی و وام کرونای یک میلیون تومانی را هم به حساب سرپرستان خانوار واریز کند. با این حساب دولت در آذرماه به حساب برخی از خانوارهای چهارنفره یک میلیون و ۷۵۰ هزار تومان واریز می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، به دستور ستاد ملی کرونا قرار است از ابتدای آذر ماه محدودیت‌های کرونایی اعمال شود. طبق این محدودیت‌ها دولت پرداخت بسته‌های حمایتی را در دستور کار قرار داده است.

امروز رئیس‌جمهور اعلام کرد که به یک سوم جامعه برای چهار ماه یک بسته کمک معیشتی اعطا می‌شود. روز گذشته نیز رئیس کل بانک مرکزی ار پرداخت مرحله دوم وام یک میلیون تومانی کرونا خبر داد.

بسته حمایتی ۱۰۰ هزار تومانی

امروز رئیس‌جمهور اعلام کرد که به یک سوم جامعه برای چهار ماه یک بسته کمک معیشتی اعطا خواهد شد. افرادی که مشمول این کمک خواهند شد در ماه آذر، دی، بهمن و اسفند ماهانه به‌ازای هر نفر ۱۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند.

مرحله دوم وام یک میلیون تومانی

با شیوع ویروس کرونا، دولت اعلام کرد به سرپرستان خانواری که یارانه نقدی می‌گیرند وام یک میلیون تومانی کرونا داده می‌شود و طبق گفته سخنگوی پیشین ستاد تسهیلات حمایتی کرونا ۲۱ میلیون خانوار این وام را دریافت کردند.

اما رئیس کل بانک مرکزی دیروز (سه‌شنبه) با انتشار یادداشتی در اینستاگرام نوشت: با توجه به توقف فعالیت برخی از مشاغل از اول آذر ماه، پرداخت یک میلیون تومان وام قرض الحسنه به ۱۰ میلیون نفر سرپرست خانوارهای یارانه‌بگیر که درآمد ثابت ندارند با قبول مابه التفاوت سود توسط دولت از محل وام کرونایی انجام خواهد شد.

این مرحله از وام کرونا نیز همانند مرحله اول به صورت قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود، که به گفته همتی، این وام به افرادی پرداخت می‌شود که حقوق دولتی نداشته و فاقد حقوق ثابت باشند.

یارانه معیشتی بنزین

سیزدهمین مرحله یارانه معیشتی نیز در روز دهم آذر ماه به حساب سرپرستان خانوار ۶۰ میلیون نفر از جمعیت کشور پرداخت می‌شود. پرداخت این یارانه پس از این که قیمت بنزین در آبان ماه سال گذشته افزایش یافت،آغاز شد.

همچنین طبق گفته مسئولان قرار است در آذر ماه لیست یارانه‌بگیران معیشتی به‌روزرسانی شود، یعنی ممکن است افرادی اضافه و افراد دیگری حذف شوند.

یارانه نقدی ۴۵ هزار تومانی

طبق روال چند ماه اخیر یارانه نقدی ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی نیز در روز بیستم آذر ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.

همچنین ششمین قسط وام یک میلیون تومانی به مبلغ ۳۵ هزار تومان از یارانه سرپرستان خانواری که تسهیلات دریافت کرده‌اند، کسر خواهد شد.

«یارانه کالاهای اساسی را پرداخت کنید» / با یارانه چه می‌توان خرید؟

منبع: تجارت نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »