امیر طاهر و حجت حق وردی؛ دو گزینه گل محمدی برای خط دفاع

هرمزبان – سرخپوشان که محمد نادری و شجاع خلیل زاده را همزمان از دست دادند و با مصدومیت محمد انصاری و جدایی محسن ربیع خواه، ترکیب دفاعی خود را خالی تر از هر زمان دیگری می‌بینند، در روزها و هفته های اخیر به دنبال خرید یک مدافع میانی بوده اند اما تاکنون موفق به این کار نشده اند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، باشگاه پرسپولیس که به دنبال جذب امیر طاهر، بازیکن مس کرمان بود بالاخره توانست بر سر نحوه پرداخت مبلغ رضایت نامه این بازیکن با باشگاه کرمانی به توافق برسد. رضا مهاجری، سرمربی مس کرمان نیز که تا روز گذشته راضی نبود این انتقال انجام شود بالاخره رضایت داد  امیر طاهر به پرسپولیس منتقل شود.
باشگاه پرسپولیس طی دو فقره چک به تاریخ بهمن و اسفند، پول رضایت نامه طاهر را پرداخت می کند. توافق ها تا این لحظه به این شکل بوده اما تا زمانی که این قرارداد رسمی نشود نمی توان در مورد قطعیت آن صحبت کرد در بازار نقل و انتقالات ممکن است هر اتفاقی رخ دهد. امیر طاهر در پست دفاع بازی می کند و سهمیه لیگ برتری محسوب نمی شود.
امیر طاهر منتظر است تا رضا مهاجری موافقت خود را برای جدایی او اعلام کند. مدافع چپ مس کرمان اگرچه خواهان پیوستن به پرسپولیس است اما هنوز رضا مهاجری با این موضوع موافقت نکرده است. آن هم درحالی که باشگاه مس نیز مخالفتی با این انتقال ندارد. آخرین شنیده ها حاکی از آن است که باشگاه پرسپولیس حتی دو فقره چک نیز صادر کرده تا رضایت باشگاه مس کرمان را جلب کند اما رضا مهاجری به عنوان سرمربی مسی ها تا این لحظه هنوز موافق این انتقال نیست. طاهر منتظر است تا رضا مهاجری در آخرین ساعات نقل و انتقالات، به این جدایی رضایت دهد.
پرسپولیس باتوجه به سن و سال سیدجلال حسینی و حضور در پنج تورنمنت مختلف (لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰، لیگ برتر، جام حذفی، لیگ قهرمانان آسیا۲۰۲۱ و شاید جام باشگاه های جهان) به یک مدافع احتیاج دارد اما حالا تنها ۱۲ ساعت برای سرخ ها فرصت باقی مانده و نتیجه فعالیت مدیران پرسپولیس که در ساعات اخیر مذاکرات را به شدت دنبال می‌کنند، احتمالا زودتر از پایان شب مشخص خواهد شد. پرسپولیس اکنون تنها دو گزینه دارد که البته هیچ یک به قطعیت نزدیک هم نشده‌اند؛ پس فعلا باید منتظر ماند.
بازیکنان پرسپولیس روز شنبه درصدی از پیش پرداخت فصل جاری را دریافت خواهند کرد. مدیریت باشگاه پرسپولیس تمام تلاش خود را به کار گرفته تا بازیکنان را از نظر روحی – روانی مهیای دیدار فینال لیگ قهرمانان آسیا کند. پرسپولیس که در آستانه کسب عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا و افتخاری بزرگ قرار دارد، هنوز از نظر مالی شرایط بسیار سختی دارد و مدیران باشگاه در تلاش هستند تا بتوانند با پرداخت بخشی از مطالبات، بازیکنان را از نظر روحی آماده کنند.
بر همین اساس قرار است حدود ۱۰ درصد از پیش پرداخت بازیکنان تا روز شنبه هفته آینده به آن ها پرداخت شود. ضمن اینکه طبق وعده قبلی که به گل محمدی و بازیکنان داده شده، باشگاه به دنبال آن است تا بخش زیادی از رقم پاداش ها و آپشن های باقی مانده از فصل قبل را نیز پرداخت کند. حال باید منتظر بود و دید باشگاه می تواند به وعده خود عمل کرده و بازیکنان را پیش از دیدار حساس فینال لیگ قهرمانان آسیا از نظر مالی شارژ کند یا نه.
امیر روستایی مهاجم جوان پرسپولیس به صورت قرضی به پیکان پیوست تا احتمالا حجت حق وردی پرسپولیسی شود. معاوضه دو بازیکن بین دو باشگاه پرسپولیس و پیکان نهایی شد. پرسپولیس نیاز به جذب مدافع دارد و از سوی دیگر یحیی گل محمدی نیازی به امیر روستایی ندارد. برهمین اساس مذاکرات برای انتقال قرضی دو بازیکن بین دو باشگاه پرسپولیس و پیکان آغاز شد. یحیی گل محمدی خواهان جذب حجت حق وردی است و در همین راستا باشگاه پرسپولیس به باشگاه پیکان پیشنهاد انتقال قرضی امیر روستایی را در عوض جذب حجت حق وردی داد.
مهدی تارتار باتوجه به کمبود مدافع، به شدت مخالف این انتقال است. اما موضوع این است که دقایقی قبل باشگاه پرسپولیس رضایت نامه امیر روستایی را برای انتقال به پیکان صادر کرد تا این بازیکن با امضای قراردادی قرضی و یک ساله به پیکان تهران بپیوندد. در ادامه دقایقی قبل مسئولان دو باشگاه پرسپولیس و پیکان در جلسه ای حاضر شدند و قرار است احتمالا رضایت نامه حق وردی هم برای پرسپولیس صادر شود. گفتنی است که روستایی امروز در ترکیب پیکان مقابل شمس آذر قزوین حضور یافت و احتمالا حق وردی هم تا ساعتی دیگر پرسپولیسی می شود. اگر پیکان موافقت خود را با انتقال حق وردی اعلام نکند، آن وقت معلوم نیست باشگاه پرسپولیس چرا به راحتی با جدایی روستایی موافقت کرده است.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »