علی الله سلیمی خبر داد: کتاب جدیدش با نام «سکوت چلچله» مدتی طولانی است که به دلیل گرانی کاغذ در انتظار نشر است.
علیالله سلیمی، نویسنده در گفتوگو با ایکنا درباره اثر در دست نشر خود گفت: کتاب «سکوت چلچله» رمانی است که مدت طولانی است به انتشارات شهید حسن باقری سپردهام، اما به دلیل گرانی کاغذ و مشکلات نشر هنوز منتشر نشده و امیدوارم به زودی زیر چاپ برود.
وی افزود: این رمان درباره شهید امیر عرب، از شهدای اطلاعات عملیات در دوران دفاع مقدس است و به صورت واقعی و با نگاه آزاد به زندگی این شهید میپردازد که در این زمینه، قدری اطلاعات میدانی درباره شهید داشتم و قدری هم مصاحبه با افرادی که این شهید را میشناختند، به نگارش این اثر کمک کرد.
این نویسنده و منتقد ادبی نگارش کتابهایی همچون «تاکستانهای دشت ناز»، «باران در سلول»، «مسافر دجله»، «یک جفت جغد غمگین»، «زمستان و چله ها»، «سفر معمولا صبح اتفاق میافتد»، «دعوت توحیدی»، «مهمان پاسگاه زید»، «طاهر کردستان»، «باد برگها را سمت درهها میبرد» و «آواز نخلستان» را در کارنامه خود دارد.
انتهای پیام
منبع: ایکنا
hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














