کاهش بیماران کرونایی قشم/ بازنگری درآمدها باهدف ایجاد درآمد پایدار

بیست و هفتمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه سازمان منطقه آزاد قشم با تمرکز بر موضوع کاهش بیماران کرونایی قشم نسبت به استان و بازنگری درآمدها باهدف ایجاد درآمد پایدار و جدید در سازمان منطقه آزاد قشم تشکیل جلسه داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از بندرعباس، بیست و هفتمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه سازمان منطقه آزاد قشم شامگاه چهارشنبه ۲۱ آبان‌ماه با حضور حمیدرضا مؤمنی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، محمدباقر سعادت، عضو هیأت مدیره و جمعی از معاونان، مدیران و مشاوران این سازمان در مرکز بین‌المللی رشد برگزار شد.

این جلسه با بررسی مصوبات قبلی آغاز شد و با گزارشی از وضعیت کرونا در جزیره توسط مرتضی شیخ‌زاده، معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم ادامه پیدا کرد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره کاهش آمار بیماران بستری در بیمارستان پیامبر اعظم(ص) عنوان داشت: کنترل شدت این بیماری را مدیون کادر پزشکی خستگی‌ناپذیر جزیره و افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت سیستم اکسیژن‌ساز این بیمارستان هستیم.

در ادامه عابدین سعادت‌فر، معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد قشم به بررسی و بازنگری درآمدهای پایدار و جدید سازمان منطقه آزاد قشم بر اساس مدیریت های بر اساس واحدهای درآمدزا پرداخت.

وی با اشاره به پیشنهادات ارایه شده جهت کمک به افزایش درآمدی بیان داشت: این پیشنهادات بعد از بررسی‌های دقیق توسط مدیریت‌های مربوطه، برای تصمیم‌گیری نهایی به هیات مدیره ارایه می‌شود.

امیر سلکی، مدیر منطقه ویژه اقتصادی و امور درگهان نیز به توضیح در مورد گزارشی از ممیزی اصناف درگهان با محوریت تعداد مجوزهای صادر شده در بخش‌های مختلف  پرداخت و افزود: از زمان فعالیت این منطقه آزاد تاکنون در شهر درگهان تعداد ۱۱ هزار و ۱۳ پروانه کسب صادر شده است.

وی آمار افراد شاغل در شهر درگهان را ۱۰ هزار و ۷۴۹ تَن عنوان کرد و گفت: با احتساب شاغلان در منطقه ویژه و اقتصادی، رقم اشتغال در منطقه تحت این مدیریت به ۱۲ هزار و ۴۲۰ تَن می رسد.

 ارایه گزارشی از ممیزی مدیریت ثبت شرکت ها توسط رویا زاهدنیا، دستور کار دیگری بود که در این جلسه به آن پرداخته شد.

مدیر ثبت شرکتهای سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به رقم شرکت های به ثبت رسیده از تاریخ ۳۰ تیرماه ۱۳۷۴ تا ۳۰ مهرماه امسال گفت:  در این مدت تعداد ۶ هزار و ۸۰۳ شرکت و تعداد ۱۱۵ علایم و اسامی تجاری در این منطقه آزاد به ثبت رسیده، همچنین دو هزار و ۲۶۹ سند قطعی در واحد املاک و اراضی ثبت شده است.

پخش گزارشی از وضعیت عرضه میوه و تره‌بار در قشم توسط مدیریت حراست و بازرسی و شکایات موضوع دیگر این جلسه بود.

سیاست‌گذاری مدیریت منطقه ویژه با اولویت توسعه متوازن

حمیدرضا مؤمنی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با جمع‌بندی گزارش‌های مطرح شده از مدیریت منطقه ویژه اقتصادی و امور درگهان خواست تا سیاست های این مدیریت را براساس توسعه متوازن محدوده مذکور برنامه ریزی کند و اظهار داشت: تخصیص بودجه به شهر درگهان و محدوده منطقه ویژه اقتصادی، باتوجه به اشتغالزایی بالا و ظرفیت های گسترده آن باید مورد بازبینی قرار گرفته و برنامه های خوبی برای آن طراحی شود.

وی همچنین بر لزوم سرعت بخشیدن به احداث میدان میوه و تره بار در قشم تاکید کرد و از مدیر بازرگانی و اصناف خواست تا با افزایش مراکز عرضه و بررسی راهکارهایی برای کنترل قیمت ها به منظور ایجاد شرایطی تسهیل شده برای شهروندان اقدام کند.

مؤمنی در پایان بر لزوم نظارت دقیق مدیران بر عملکرد پرسنل و توجه به رضایتمندی ارباب رجوع تاکید کرد و افزود:  برای سالم‌سازی و رعایت منافع مخاطبان، در کنار شفاف‌سازی و استفاده ازنرم افزارهای الکترونیک و به روز در ساختار سازمان، هر اقدامی که به روند سالم سازی این سیستم کمک می‌کند را باید انجام داد.

انتهای پیام/۳۲۶۴

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کمپرسور هوا اگر با گاز دیگری کار کند منفجر میشود.

سوال: آیا امکان استفاده از کمپرسور هوا به جای کمپرسور گاز پیرولیز (گاز طبیعی – متان) وجود دارد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »