بسیج عامل وحدت در کشور است/ لغو سخنرانی مشکل اصلی کشور نیست

سیدجواد ساداتی نژاد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از کاشان، ‌ضمن اشاره به آغاز هفته دفاع مقدس و سخنان امام راحل اظهار داشت: امروز بسیج به عنوان قدرت جامعه اسلامی در حوزه منابع انسانی مطرح است و این نهاد در عرصه‌های مختلف حضور موثر و به موقع دارد.

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل با بیان اینکه دشمن از ترویج تفکر فرهنگ بسیجی در جهان ترس دارد، افزود: امروز بسیج در خارج از مرزهای ایران نفوذ کرده و وجود تشکل‌های مردمی در عراق، سوریه و یمن گواه این مطلب است و دشمن را به مرز نابودی و استیصال کشانده است و وجود تفکر بسیجی در جبهه مقاومت سبب لرزه افتادن بر تن صهیونیست شده است.

ساداتی نژاد بسیج را یکی از میراث‌های گرانب‌های حضرت امام خمینی (ره) دانست و خاطرنشان کرد: این تفکر در کشور در ابعاد مختلف خودنمایی می‌کند در حالی که تفکر بسیجی در حوزه‌های علمی، جنگ نرم و اقتصاد مقاومتی لازمه جامعه امروز ما است.

وی تصریح کرد: وجود تفکر بسیجی در موضوع اقتصاد مقاومتی به دست فراموشی سپرده شده است و در این راستا تحقق به منویات مقام معظم رهبری تا به امروز انجام نشده است و ایشان در سخنرانی اخیر خود در جمع بسیجیان به این مهم اشاره کردند در حالی در حوزه ایجاد اشتغال نیز وجود این تفکر لازم است.

عضو ناظر مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور مشکل بزرگ جنگ را به خوبی پشت سر گذاشت، ابراز داشت: به برکت وجود فرهنگ بسیجی و تشکیل بسیج مستضعفین به فرمان امام راحل توانستیم جهان را در دفاع مقدس به زانو در بیاوریم و امروز نیزبا توجه خلق چنین معجزه‌ای در دفاع مقدس توسط بسیج، می‌توانیم در حوزه اقتصاد مقاومتی، اشتغال و سایر مسائل مهم جامعه امروز به خوبی عمل کنیم.

ساداتی نژاد با بیان اینکه لغو سخنرانی مشکل ما نیست گفت: سخنرانی‌های افراد مختلف حتی اصولگرایان در دانشگاه‌ها و اماکن دیگر لغو شده است و این مورد مساله تازه‌ای نیست و مسئولان نظام به مسائل حاشیه‌ای دامن نزنند.

رئیس اسبق دانشگاه کاشان، بسیج را عامل وحدت در کشور دانست و گفت: امیدواریم با بسیجی خدمت‌کردن به جامعه مشکلات اصلی مردم که همان معیشت است به زودی رفع شود تا بتوانیم در سایه مقام معظم رهبری شاهد پیشرفت‌های قابل توجهی در زمینه‌های مختلف باشیم.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »