روستا آزاد: اکثر اصولگرایانی که اسم‌شان برای۱۴۰۰ مطرح است، رای ندارند

اصولگرایان با یک کاندیدا وارد انتخابات ۱۴۰۰ خواهند شد یا لیست کاندیداهای احتمالی این جریان تا موعد انتخابات ریاست جمهوری آینده چند کاندیدایی باقی خواهد ماند؟ رضا روستا آزاد و مهدی چمران دو چهره اصلگرا به این سوالات پاسخ داده اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سازوکار تشکیلاتی اصولگرایان تا انتخابات ۱۴۰۰ هنوز مشخص نشده است، آنهم در روزهایی که بازار کاندیداتوری در این جریان شلوغ است و هر روز نام یک اصولگرا در لیست کاندیداهای احتمالی ۱۴۰۰ قرار می گیرد. سکوت نصفه و نیمه احزاب اصولگرا در معرفی کاندیدا در این انتخابات هم تکرار خواهد شد؟ اصولگرایان به وحدت خواهند رسید یا در صورت غیاب رقیب اصلاح طلب چند اصولگرا وارد گود رقابت می شوند؟

در همین رابطه بیشتر بخوانید؛

اکرمی به شورای نگهبان: با دید بازتری صلاحیت نامزدهای ۱۴۰۰ را بررسی کنید

جامعتین با کاندیدای اختصاصی وارد انتخابات ۱۴۰۰ می شود؟
 

برخی از اصولگرایان زمینه اجتماعی رئیس جمهور شدن ندارند

رضا روستا آزاد، از چهره های سیاسی اصولگرا و عضو جمنا در مواجهه با این سوال که تعدد کاندیدا در جناح اصولگرا آیا موجب یک رقابت درون جریانی نخواهد شد؟، به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: بسیاری از کسانی که امروز به عنوان کاندیدا در بین اصولگرایان مطرح می‌شوند زمینه اجتماعی برای رئیس جمهور شدن ندارد.

این چهره اصولگرا اظهار کرد: حتی اگر برخی از چهره‌هایی که امروز در رسانه‌ها به عنوان کاندیدا مطرح می‌شوند از سوی شورای نگهبان احراز صلاحیت نیز شوند، نمی‌توانند آرای مردمی را جلب کنند. زیرا در جناح اصولگرا در نهایت سه یا چهار نفر وجود دارند که قدرت اقناع مردم برای جلب نظر ایشان را دارند.

وی در ادامه پاسخ به این سوال که کدام یک از اصولگرایان می‌توانند در ۱۴۰۰ نظر مردم را جلب کنند را موکول به آینده کرد.

روستا آزاد در مواجهه به این پرسش که آیا شورای نگهبان می‌تواند با تغییر نگاه خود به کاندیداهای انتخاباتی زمینه مشارکت بیشتر مردم را فراهم کند؟، گفت: مردم از شورای نگهبان یک ذهنیت دارند و هر اقدامی که این شورا انجام دهد، آن ذهنیت تغییر نخواهد کرد.

شورای نگهبان تغییر رویه نخواهد داد

این چهره اصولگرا تصریح کرد: بنده بعید می‌دانم شورای نگهبان در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ تغییر رویه دهد، حتی اگر این اتفاق نیز رخ دهد، نگرش مردم به شورای نگهبان تغییر نخواهد کرد.

وی در خصوص احتمال قدرت گرفتن یک نظامی در کشور گفت: بنده تصور می‌کنم فردی باید در جایگاه ریاست جمهوری قرار بگیرد که از توان مدیریتی بالا برخوردار باشد. تصور کنیم که اگر حاج قاسم سلیمانی در قید حیات بودند، قطعا چنین فردی می‌توانست با وجود نظامی بودن از سوی مردم مورد استقبال قرار بگیرد.

بعید است یک زن در ۱۴۰۰ رئیس جمهور شود

روستا آزاد در پایان با ارائه نظری درباره احتمال ورود بانوان به عرصه رقابت انتخابات ۱۴۰۰ گفت: بعید است در سال ۱۴۰۰ یک خانم در جایگاه ریاست جمهوری قرار بگیرد. ضمن اینکه اصولا ورود زنان به عرصه انتخابات نیز در ادوار مختلف مطرح می‌شود و هر دوره نیز این اتفاق رخ نمی‌دهد.

شاید اصولگرایان در دقیقه ۹۰ وحدت کنند

عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در خصوص نقش احزاب در انتخابات پیش رو، گفت: به نظر نمی‌رسد احزاب سیاسی در ایران قدرت داشته باشند که یک کاندیدا را تا پایان انتخابات حمایت کرده و فرد مورد نظر خود را راهی پاستور کنند.

وی تأکید کرد: احزاب در انتخابات ریاست جمهوری برای نقش آفرینی باید با سایر جریانات سیاسی نزدیک به دیدگاه خود وحدت کنند.

این چهره اصولگرا در پاسخ به این پرسش که آیا اصولگرایان می‌توانند در سال ۱۴۰۰ همانند انتخابات مجلس یازدهم، ولو به صورت دقیقه نودی به اتحاد برسند؟، بیان داشت: بروز اختلاف در بین اصولگرایان آن هم در آستانه انتخابات در ادوار مختلف رخ داده است.

وی تأکید کرد: این احتمال وجود دارد در انتخابات پیش رو اصولگرایان شبیه اسفندماه سال ۹۸ در لحظه آخر با یکدیگر متحد شوند.

احزاب در ایران قدرت تحرک انتخاباتی مستقل را ندارند

مهدی چمران از دیگر چهره های اصولگرا که سابقه نقش آفرینی در جمنا و شورای ائتلاف را دارد، در پاسخ به این سوال خبرگزاری خبرآنلاین درباره ضرورت ورود احزاب سیاسی به معرفی کاندیدا برای غلبه بر تعدد کاندیداها گفت: احزاب کشور این قدرت را ندارند که به صورت مستقل وارد میدان شوند.

وی تأکید کرد: احزاب برای حضور موثر در عرصه انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ باید در ذیل جناح سیاسی خود به وحدت برسند و در آن صورت شاید بتوانند کاندیدای مطلوب را در جناح سیاسی متبوع خود مطرح کنند.

این چهره شاخص جریان اصولگرا با اشاره به توفیق روحانی در دو انتخابات اخیر ریاست جمهوری گفت: آقای روحانی توانست در نهایت با ائتلافی که بین احزاب مختلف جریان همسوی خود شکل گرفت، در عرصه انتخابات پیروز شود.

چمران در پایان و در پاسخ به این پرسش که آیا اصولگرایان نیز چهره‌ای همچون آقای روحانی را در جناح خود دارند تا در انتخابات ۱۴۰۰ بر روی کاندیداتوری وی توافق کنند؟، اظهار داشت: برای پاسخ به این سوال باید منتظر ماند تا در آینده از تصمیم این جناح سیاسی برای معرفی چهره موردنظر خود مطلع شد.

۲۷۲۱۹

منبع: خبرآنلاین

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بیشتر بخوانید:  طحان نظیف: شورای نگهبان مستقل است و فراجناحی عمل می‌کند

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد. بیشتر بخوانید:  طحان نظیف: شورای نگهبان مستقل است و فراجناحی عمل می‌کند

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد. بیشتر بخوانید:  طحان نظیف: شورای نگهبان مستقل است و فراجناحی عمل می‌کند

ادامه خبر »
نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

هرمزبان – نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی با فرهنگیان استان هرمزگان با محوریت ترویج فرهنگ نماز و مهدویت در سالن غدیر آموزش و پرورش برگزار شد. بیشتر بخوانید:  طحان نظیف: شورای نگهبان مستقل است و فراجناحی عمل می‌کند

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند. بیشتر بخوانید:  طحان نظیف: شورای نگهبان مستقل است و فراجناحی عمل می‌کند

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست. بیشتر بخوانید:  طحان نظیف: شورای نگهبان مستقل است و فراجناحی عمل می‌کند

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد. بیشتر بخوانید:  طحان نظیف: شورای نگهبان مستقل است و فراجناحی عمل می‌کند

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت. بیشتر بخوانید:  طحان نظیف: شورای نگهبان مستقل است و فراجناحی عمل می‌کند

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »