ظریف وارد بولیوی شد

ظریف جهت شرکت در مراسم تحلیف ریاست جمهوری بولیوی با استقبال رییس پارلمان این کشور وارد لاپاز شد و با رییس جمهور منتخب بولیوی دیدار کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، محمد جواد ظریف پس از ورود به بولیوی در توییتی نوشت: همین الان وارد لاپاز شدم تا با بولیویایی‌ها ثمره مبارزه برای احیای دموکراسی‌شان را جشن بگیرم. و مفتخرم که روز یکشنبه در مراسم تحلیف رئیس‌جمهور آرسه شرکت کنم.

وی در ادامه آورده است: مشاهده شور و شعفی که مردم در جشن احیای آزادی و دموکراسی خود نشان می‌دهند، فوق‌العاده است.

وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران که ساعتی پیش وارد لاپاز پایتخت بولیوی شد با لوئیس آرسه رئیس جمهوری منتخب این کشور دیدار کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

بستر درج آگهی تُوار

درباره تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *