راموس به رکورد ۵۰۰ بازی در لالیگا رسید/ تداوم نمایش درخشان مندی در دروازه چلسی

هرمزبان – سرخیو راموس در بازی امروز رئال مادرید مقابل هوئسکا، به رکورد ۵۰۰ بازی در لالیگا رسید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، مدافع اسپانیایی رئال مادرید دهمین بازیکنی است که در لالیگا به رکورد ۵۰۰ بازی می رسد. با اعلام پیج رسمی لالیگا، سرخیو راموس در بازی امروز رئال مادرید به رکورد ۵۰۰ بازی در این رقابت رسید. فقط ۹ بازیکن دیگر از مرز ۵۰۰ بازی در لالیگا گذاشته اند که در بین آن ها فقط خواکین از بتیس، هنوز در این لیگ بازی می کند. سرخیو راموس در لالیگا، ۳۹ بازی برای سویا و ۴۶۱ بازی برای رئال مادرید انجام داده است و در این بین ۷۴ گل تا به حال زده است و ۵ بار موفق به کسب جام لالیگا شده است.

– کریستین پولیشیچ، وینگر آمریکایی چلسی در گرم کردن پیش از بازی با برنلی مصدوم شد و از ترکیب تیمش خط خورد. به نقل از وب سایت گل، کریستین پولیشیچ که در اوایل فصل نیز ۳ بازی لیگ را به دلیل مصدومیت از دست داده بود؛ در جریان گرم کردن پیش از بازی با برنلی مصدوم شد و از ترکیب چلسی خط خورد. تیمو ورنر به جای او در ترکیب اصلی چلسی برای بازی با برنلی قرار گرفت. میزان مصدومیت این بازیکن نامشخص است.

– لوکاس وازکز هم اسیر طلسم بازی در سمت راست خط دفاعی رئال مادرید شد. لوکاس وازکز، بعد از دنی کارواخال، آلوارو اودریوزولا و ناچو فرناندز آخرین بازیکنی است که بعد از چند بازی در پست دفاع راست، دچار مصدومیت شد. به نقل از مارکـا، لوکاس وازکز در دقیقه `۵۲ بازی با هوئسکا به دلیل مصدومیت جای خود را به فرلاند مندی داد. فردا آزمایش های بیشتری روی این بازیکن ۲۹ ساله انجام خواهد شد. به این ترتیب انتظار می رود که این مصدومیت عضلانی، لوکاس وازکز را هم از بازی با اینتر خارج کند تا زیدان کار بسیار سختی برای پوشش این منطقه از بازی داشته باشد. احتمالاً فرلاند مندی در دیدار این هفته لیگ قهرمانان اروپا در سمت راست خط دفاعی به میدان خواهد رفت.

– ادوارد مندی در حال طی کردن مسیری است که ۱۶ سال پیش، پتر چک آن را باز کرد. ادوارد مندی در همان بدو ورود خود به چلسی جانشنی کپا آریزابالاگا شد و ثابت کرده که می تواند پس از ۲ فصل خیال هواداران چلسی را از بابت داشتن یک دروازه بان مطمئن راحت کند. پس از کلین شیت مقابل برنلی در جریان پیروزی چلسی، ادوارد مندی از زمان پتر چک به اولین دروازه بان چلسی تبدیل شد که در ۳ بازی نخست لیگ برتری خود در این تیم، ۳ کلین شیت به ثبت می رساند. پتر چک در آگوست ۲۰۰۴ این کلین شیت ها را به ترتیب مقابل منچستریونایتد، بیرمنگام و کریستال پالاس انجام داد.

– چلسی با نتیجه ۳-۰ برنلی را شکست داد تا به روند پیروزی های خود ادامه دهد. ستاره بی چون و چرای آبی های لندنی در این بازی هافبک مراکشی این تیم، حکیم زیاش بود. زیاش در تقابل با برنلی توانست گل نخست چلسی را خودش به ثمر برساند و سازنده گل سوم تیمش برای تیمو ورنر باشد. هافبک تازه وارد تیم لمپارد در مصاحبه پس از بازی از حس و حالش نسبت به حضور در چلسی گفت: هفته خوبی برای من بود. امیدوارم بتوانیم روند مان را ادامه دهیم. احساس خوبی دارم و حس می کنم در خانه هستم؛ همه چیز رو به راه است. (بازی های) پس از دیدار های اروپایی مخصوصا همیشه سخت هستند. به نظرم بازی خوبی را پشت سر گذاشتیم، شروع خوبی داشتیم و به هیچ مشکلی بر نخوردیم. برنلی در ابتدای بازی یک شانس گلزنی داشت، اما بعد از آن ما کنترل بازی را در دست گرفتیم. شما باید با اعتماد به نفس و بدون ترس از اشتباه کردن بازی کنید. در غیر این صورت اوضاع آن طور که باید پیش نخواهند رفت. هر هفته در حال پیشرفت هستیم می خواهیم به این روند ادامه دهیم.   

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »