ایجاد سامانه‌ «پاکاریم» برای خدمت جهادی‌ها/ ثبت‌نام ‎۱۳۴ هزار داوطلب

دبیر قرارگاه امام رضا(ع)گفت: در دوره جدید قرارگاه امام رضا(ع) سامانه پاکاریم را راه‌اندازی کرده است که تاکنون ۱۳۴ هزار نفر از افراد داوطلب در حوزه‌های مختلف در آن ثبت‌نام کرده‌اند که می‌توانند خدمات مختلفی را به نیازمندان ارائه دهند.

مهدی مسکنی دبیر قرارگاه جهادی امام رضا (ع) در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، با اشاره به فعالیت‌های این قرارگاه در راستای کمک به نیازمندان در بحران کرونا اظهار داشت: این قرارگاه با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص به میدان آوردن همه اقشار برای مبارزه با کرونا و با بهره‌گیری از تجربیات ماه‌های گذشته به این نتیجه رسید که سازماندهی نیروهای داوطلب جهادی را به صورت سامانه‌ای انجام دهد. 

وی افزود: در مرحله اول کمک به نیازمندان، سامانه‌ای راه‌اندازی شد که از طریق سامانه سایه دست حدود ۳۰ هزار خیر توانمند در دستان ۷۰ هزار خانواده نیازمند قرار گرفت.

مسکنی افزود: در دوره جدید قرارگاه امام رضا(ع) سامانه پاکاریم را راه‌اندازی کرده است که تاکنون ۱۳۴ هزار نفر از افراد داوطلب در حوزه‌های مختلف در آن ثبت‌نام کرده‌اند که می‌توانند خدمات مختلفی را به نیازمندان ارائه دهند. 

وی توضیح داد: افراد می‌توانند با مراجه به این سامانه در آن ثبت‌نام کنند و پس از تأیید درخواست آنها از طریق گروه‌های هدف که مردم نیازمند، بیمارستان‌ها و سایر سازمان‌ها هستند برای کمک‌رسانی انتخاب خواهند شد و اقداماتی از قبل بسته‌بندی اقلام برای نیازمندان و ضدعفونی کردن بیمارستان‌ها و معابر را انجام خواهند داد و درنهایت داوطلبان نیز می‌توانند نظرات خود را درباره همکاری با این گروه جهادی اعلام کنند که از این طریق ما می‌توانیم گروه جهادی را رتبه‌بندی کنیم.

وی افزود: فعالیت این سامانه آغاز شده است و خوشبختانه استقبال خوبی از آن صورت گرفته و تاکنون ۹ پروژه در حوزه‌های مختلف در آن به ثبت رسیده و اقدام به جذب داوطلب کرده‌اند.

گفتنی است،  برخی از این نیروهای جهادی در این سامانه در زمینه رشته‌های پزشکی و به عنوان نیروهای کمک پرستار و داوطلب ساماندهی خواهند شد و در سراسر کشور با اعلام نیاز هر کدام از مراکز درمانی و بیمارستانی، فراخوان حضور این افراد برای کمک به کادر درمان داده می‌شود. قسمت دیگری از داوطلبان ثبت‌نامی در این سامانه نیز برای حضور در محله‌های آسیب پذیر و کمک به اقشار به عنوان حامی محله فعالیت خواهند کرد. شماری از داوطلبان نیز در فعالیت‌های جمعی از جمله ضدعفونی کردن معابر، اماکن یا منازل افراد مبتلا به کرونا فعال خواهند بود.

هموطنان می‌توانند با مراجعه به سایت www.pakarim.com نسبت به ثبت‌نام خود به عنوان نیروی داوطلب در میدان مبارزه با کرونا اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »