شوک به اصولگرایان؛ جامعه مدرسین از انتخابات ۱۴۰۰ کنار کشید

نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از تصمیم قطعی تشکل سیاسی متبوع خود بر عدم دخالت در انتخابات سال ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،«کرسی ریاست پاستور ۱۴۰۰» دستورکار اول و اصلی جریانات سیاسی در فاصله باقیمانده تا سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری است.  اصولگرایان با تکیه بر پیروزی حداکثری در انتخابات مجلس امید زیادی به فتح این کرسی دارند، اصلاح طلبان اما در بیم و امید آمدن یا نیامدن هستند.

>>> در همین رابطه بیشتر بخوانید؛

دستور انتخاباتی پدران اصلاحات /خاتمی و خوئینی‌ها صحنه‌گردان شدند

«نامزد حزبی» موتلفه در انتخابات ۱۴۰۰ چقدر رأی خواهد آورد؟ + جدول

سوال اما این است که «محوریت تحرکات چپ و راست سیاست تا انتخابات ۱۴۰۰ قرار است با چه تشکیلات یا نهادی باشد؟»، «شیوخ اصولگرا و اصلاح طلب که همواره میدان دار تحرکات بوده اند آیا بازهم قرار است در صحنه حضور داشته باشند؟» 

تحرکات مجمع روحانیون طی روزهای اخیر حکایت از آن دارد که ریش سفیدان اصلاح طلب قرار است از پستوهای تصمیم گیری بیرون آمده و حضوری فعال داشته باشند. در سوی دیگر میدان شیوخ اصولگرا اما نگاه یکسانی به انتخابات ۱۴۰۰ ندارند. گرچه جامعه روحانیت از مدت ها قبل فعالیت هایش برای نقش آفرینی در ۱۴۰۰ را کلید زده است اما به نظر می رسد بال دیگر جامعتین یعنی جامعه مدرسین بنایی بر نقش آفرینی در این انتخابات ندارد.

جامعه مدرسین بنایی برای دخالت در انتخابات ۱۴۰۰ ندارد
 

آیت الله مرتضی مقتدایی نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرآنلاین، در رابطه با نقش «جامعتین» در هدایت اصولگرایان در آستانه انتخابات سال ۱۴۰۰، گفت: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بنا ندارد تا در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده دخالت کند.

وی تأکید کرد: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تمام تلاش خود را برای تشویق مردم در زمینه مشارکت در امر انتخابات به کار خواهد بست، اما در موضوع معرفی کاندیدا، نقشی نخواهد داشت.

مقتدایی درباره تحرکات و فعالیت های انتخاباتی جامعه روحانیت مبارز نیز بیان داشت: به نظر می‌رسد که جامعه روحانیت مبارز فعالیت‌هایی را در این زمینه انجام خواهد داد. اما بنده از سطح و نوع این فعالیت‌ها اطلاعی ندارم.
 

مردم در انتخابات بیشتر نظرات جامعتین را دنبال می کنند تا مجمع روحانیون

آیت الله علی اکبر مسعودی خمینی عضو دیگر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز در پاسخ به این پرسش که آیا «جامعه مدرسین» بنایی بر تعیین مصادیق انتخاباتی در انتخابات پیش رو دارد؟، به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: بنده به این دلیل که در جلسات جامعه مدرسین شرکت نمی‌کنم، اطلاعی از برنامه‌های آتی این مجموعه برای انتخابات سال ۱۴۰۰ ندارم.

وی تأکید کرد: البته مردم در امر انتخابات بیشتر نظرات مطرح شده از سوی «جامعه مدرسین حوزه علمیه قم» و «جامعه روحانیت مبارز» را دنبال می‌کنند.

مسعودی خمینی در تحلیل شرایط فعلی جریانات سیاسی و احتمالات مطرح شده، گفت: از هم اکنون این امکان وجود ندارد که درباره انتخابات پیش رو تحلیلی دقیق ارائه داد. باید منتظر ماند و دید که آرایش سیاسی انتخابات پیش رو به نحوی شکل می‌گیرد. به نظر نمی‌رسد با وضعیت فعلی این امکان وجود داشته باشد که اصلاح طلبان بر روی یک گزینه انتخاباتی متحد شوند. البته امیدوار هستم این جناح سیاسی در نهایت با وحدت نظر وارد عرصه انتخابات سال ۱۴۰۰ شود.

وی درباره فعال شدن روحانیون اصلاح طلب و جلسات مجمع روحانیون مبارز، گفت:  مجمع روحانیون مبارز در جایگاهی قرار ندارد که جامعه و حتی اصلاح طلبان را گرد هم بیاورد. این تشکل سیاسی همانند سایر احزاب اصلاح طلب فقط فعالیت‌های خود را دنبال می‌کند.

موسوی خوئینی‌ها لیدر اصلاح طلبان نخواهد شد

این عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم درباره زمزمه های لیدری موسوی خوئینی ها در بین اصلاح طلبان خاصه تا انتخابات ۱۴۰۰ گفت:‌ به نظر نمی‌رسد که آقای موسوی خوئینی‌ها در این جایگاه در بین اصلاح طلبان مطرح شوند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر آقای خاتمی همچنان با یکسری محدودیت برای انجام فعالیت مواجه است، اما این امکان وجود دارد که اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو از نظر مشورتی ایشان بهره بگیرند.

زنان شانسی برای رئیس جمهور شدن ندارند

این عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پایان و در پاسخ به این سوال که آیا می‌توان یک نامزد انتخاباتی خانم را در سال ۱۴۰۰ متصور بود؟، بیان داشت: ورود بانوان در عرصه انتخابات سال ۱۴۰۰ ایرادی ندارد، اما به نظر نمی‌رسد که آنها بتوانند جایگاه ریاست جمهوری را در رقابت با مردان تصاحب کنند.

۲۷۲۱۹

منبع: خبرآنلاین

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »