بارسلونا ۱ – رئال مادرید ۳؛ تداوم رکورد شکست ناپذیری زیدان در نیوکمپ

هرمزبان – رئال مادرید موفق شد با عبور از سد بارسلونا در ورزشگاه نیوکمپ، ناکامی های خود در هفته اخیر را به دست فراموشی بسپارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، رئال مادرید تحت هدایت زین الدین زیدان با نتیجه ای قاطعانه، اولین شکست رونالد کومان در اولین ال کلاسیکوی فصل را تحمیل کرد و با ۱۳ امتیاز موقتاً به صدر جدول صعود کردند. بارسلونا امروز در حساس‌ترین بازی هفته لالیگا و البته فوتبال اروپا در ورزشگاه نوکمپ میزبان رئال مادرید بود که این مسابقه در نهایت با نتیجه ۳-۱ به سود شاگردان زین الدین زیدان خاتمه یافت.
برخلاف پیش بینی این رئال مادرید بود که کار را بهتر آغاز کرد و در همان دقایق ابتدایی توانست دروازه بارسلونا را باز کند. حرکت بسیار خوب کریم بنزما و پاس در عمق او برای فدریکو والورده، با ضربه دقیق ستاره اروگوئه ای همراه بود تا دروازه بارسا باز شده باشد. بلافاصله بعد از گل رئال مادرید بارسلونا توانست کار را جبران کند. جوردی آلبا حرکت خوبی را از جناح چپ انجام داد و پاس خوبی را به دهانه دروازه ارسال کرد تا آنسو فاتی دروازه تقریباً خالی رئال را باز کرده باشد و کار به تساوی کشیده شود.
بعد از به ثمر رسیدن گل تساوی توسط بارسلونا باز هم این تیم میزبان بود که توپ و میدان را در اختیار داشت. در دقیقه ۱۹ بازی لیونل مسی حرکت خوبی را انجام داد اما شوت او در اختیار تیبو کورتوا قرار گرفت. چند ثانیه بعدی رئال مادرید بود که می توانست گل دوم خود را به ثمر برساند اما کریم بنزما در مصافی تک به تک مغلوب دروازه بان بارسا یعنی نتو شد تا کار همچنان ۱-۱ دنبال شود. در ادامه نیمه اول کار متعادل دنبال شد و دو تیم حملات جسته و گریخته ای روی دروازه یکدیگر را ترتیب دادند اما همه آنها بی‌اثر بود تا دو تیم با نتیجه ۱-۱ راهی رختکن شوند.
در نیمه دوم بازی کار متعادل آغاز شد اما در دقیقه ۵۱ بارسلونا موقعیت مهم اول را خلق کرد. آنسو فاتی روی حرکتی از جناح راست ضربه خطرناک را به سمت دروازه رئال مادرید روانه کرد که توپ با فاصله ای اندک به بیرون رفت. در دقیقه ۵۳ بازهم بارسلونا به یک موقعیت فوق‌العاده خوب دست یافت. مثل چند لحظه قبل آنسو فاتی بعد از یک حرکت خوب از سمت راست سانتر زیبایی را روی دروازه ارسال کرد اما ضربه سر فیلیپ کوتینیو بازهم با فاصله ای ناچیز به اوت رفت.
در دقیقه ۵۸ بازی رئال مادرید به یک ضربه آزاد دست یافت. تونی کروس پشت توپ ایستاد اما ضربه او راهی اوت شد. با این حال تصاویر آهسته نشان می داد که صحنه مشکوکی درون محوطه جریمه بارسلونا رخ داده است. بعد از مراجعه داور به VAR خطای کلمنت لنگله به روی سرخیو راموس اعلام شد و داور اعلام پنالتی کرد. کاپیتان رئالی ها پشت توپ ایستاد و گل دوم این تیم را به ثمر رساند.
چند دقیقه بعد بارسلونا می توانست گل تساوی بخش را به ثمر برساند اما بعد از یک کش و قوس درون محوطه جریمه رئال‌مادرید مدافعان این تیم موفق شدند هر طور که شده توپ را دفع کنند. در دقیقه ۸۶ مسابقه تونی کروس می‌توانست گل سوم رئال مادرید را به ثمر برساند و به نوعی خیال این تیم را از پیروزی راحت کند اما ضربه او در دو مرحله توسط نتو مهار شد. چند ثانیه بعد باز هم سرخیو راموس می توانست روی ارسال فوق العاده لوکاس واسکز گلزنی کند اما ضربه والی او با واکنش استثنایی نتو همراه بود.
در لحظات پایانی رئال مادرید خیلی بهتر از حریف کار کرد و نهایتاً در دقیقه ۹۰ مسابقه توانست توسط لوکا مودریچ به گل سوم دست پیدا کند. اشتباه نتو توپ را در اختیار هافبک کروات قرار داد و مودریچ نیز با دریبل او دروازه تقریباً خالی بارسلونا را برای بار سوم باز کرد. در ادامه نیز بارسا نتوانست کاری از پیش ببرد تا بازی با همان نتیجه ۳-۱ به سود شاگردان زین الدین زیدان خاتمه یابد و به نوعی این تیم از بحران خارج شود.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »