حجت الاسلام جهانگیری امام جعه هشت بندی

ابعاد مختلف زندگی شهید فهمیده برای نوجوانان تبیین شود

هرمزبان – خطیب جمعه توکهور و هشت بندی خواستار تبیین ابعاد مختلف زندگی شهید فهمیده برای نوجوانان شد.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از هشت بندی، حجت الاسلام والمسلمین جهانگیری در خطبه های نماز جمعه ضمن تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری و تبریک آغاز امامت حضرت حجت (عج) اظهار داشت: ان شاءالله بتوانیم در این دوران پرفتنه آخرالزمان ، از مسیر ولایت فاصله نگیریم و منتظران شایسته ای برای حرت بقیه الله الاعظم باشیم.

جهانگیری با اشاره به سالروز خروش و سخنرانی تاریخی امام علیه کاپیتولاسیون به بیان تاریخچه کاپیتولاسیون پرداخت و افزود: اولین بار بعد از شکست ایران در جنگ روس و در ترکمنچای این حق را بر ایران تحمیل کردند و براساس آن دادگاه های ایران صلاحیت برخورد با جنایات و اقدامات روس ها در کشور را نداشتند و همچنین هیچ مقام دولتی بدون مجوز از دولت روسیه نمی توانست وارد ساختمانی شود که متعلق به روسهاست.

خطیب جمعه توکهور و هشت بندی اضافه کرد: در دوران مشروطیت نیز محمدعلی شاه و خانواده اش به تابعیت روسیه درآمد و به سفارت روسیه پناهنده شد و حقوق دریافت کرد.

این مقام مسئول در ادامه بیان تاریخچه کاپیتولاسیون در ایران اظهار داشت: در دوران ناصرالدین شاه بعد از شکست ایران در جنگ هرات همین حق از ناحیه انگلیسی ها به ایران تحمیل شد.

امام جمعه توکهور و هشتبندی به هشتم آبان سالروز شهادت شهید فهمیده و روز پدافند غیرعامل اشاره کرد و خواستار تبیین ابعاد مختلف زندگی شهید فهمیده برای نوجوانان شد.

وی رونق اشتغال و تولید و خودکفایی در تأمین مایحتاج مردم را از مصادیق پدافند غیرعامل دانست و افزود وقتی خودمان نیازهایمان را تأمین کنیم از تهدیدات دشمن کمتر آسیب می بینیم.

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »