مسؤولان فکری به حال کارخانه پودرماهی سوزا کنند/ تاکنون ۷ جوان در این کارخانه کشته شده‌اند

امام جمعه اهل‌سنت سوزا گفت: کارخانه پودرماهی در سوزا مصائب فراوانی برای مردم داشته و تاکنون ۷ جوان در این کارخانه جان خود را از دست داده‌اند و وقت آن است که مسؤولان فکری برای این کارخانه کنند.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از بندرعباس، شیخ احمد سلامی در مراسم تشییع پیکر ۴ جوان کارگر اهل سوزا در قشم که در پی بروز حادثه در کارخانه پودر ماهی صبا مجد این روستا جان خود را از دست دادند، اظهار کرد: در سال ۸۴ در همین کارخانه پودر ماهی ۳ جوان و اکنون نیز ۴ جوان اهل سوزا جان خود را از دادند و این مصیبت، داغی فراموش نشدنی برای مردم ما است.

وی افزود: این کارخانه مصائب فراوانی برای مردم ما داشته و حتی حق نفس کشیدن را نیز از ما گرفته است و از مسؤولان می‌خواهیم که فکری برای این کارخانه کنند چرا که بارها وعده‌هایی از جانب مسؤولان داده شده اما عملی ندیده‌ایم.

امام جمعه اهل‌سنت سوزا با بیان این که ظرفیت اصلی توسعه و پیشرفت سوزا، گردشگری است، خاطرنشان کرد: از سازمان منطقه آزاد قشم می‌خواهیم که با جابجایی این کارخانه به محلی جدید، کاربری منطقه سوزا را به گردشگری تغییر دهند.

شیخ احمد اسلامی از اقدام به موقع دادستان قشم و نیروی انتظامی در پلمپ کارخانه پودرماهی پس از وقوع این حادثه تقدیر و تشکر کرد و عنوان داشت: قصور متوجه مالک و ناظران بر فعالیت این کارخانه است و باید با دقت ابعاد مختلف این حادثه بررسی و قاصران به اشد مجازات برسند.

وی با گلایه از نمایندگان استان، گفت: از نمایندگان استان انتظار داشتیم که برای کاهش فقدان غم وقوع این حادثه در جمع مردم ما حاضر می‌شدند اما نه پیامی دادند و نه در جمع ما حضور یافتند.

به گزارش فارس، ۴ جوان سوزایی در حادثه گازگرفتگی دو روز پیش در کارخانه پودرماهی صبا مجد با نام‌های عبدالباسط سلامی حبیب اسحاق، وحید سلامی حبیب اسحاق، سعدی سلامی(کنجلی) و سعید محمد شاعر جان خود را از دست دادند.

انتهای پیام/۸۸۰۵۵

منبع: فارس

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »