رییس شرکت پودر ماهی صبا مجد قشم دستگیر شد

قشم- هرمزبان – فرمانده نیروی انتظامی شهرستان قشم گفت: به دنبال مرگ چهار جوان قشمی در شرکت پودرماهی صبا مجد شهر سوزا، رییس شرکت مزبور بازداشت شد.

سرهنگ حسین الهی شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: فرد مزبور پس از دستگیری و تکمیل پرونده تحویل مقامات قضایی شد.

شرکت پودر ماهی صبا مجد پلمب شد

همچنین ظهر امروز  و  در پی جان باختن چهار جوان قشمی در شهر سوزا، دادستان قشم دستور پلمب شرکت پودر ماهی صبامجد را صادر کرد.

پس از حادثه شرکت تولید پودر ماهی، رضا صفایی ضمن دستور پلمب شرکت پودر ماهی صبا مجد در پیامی جان باختن چهار تن از شهروندان شهر سوزا را تسلیت گفت.

ظهر امروز، پس از اعلام حادثه در این شرکت، چهار جوان به دلیل گازگرفتی و سقوط در حوضچه انباشت آشغال ماهی فوت شدند.

همچنین یک مصدوم  ۲۰ ساله، به دلیل استنشاق این گاز و سقوط دچار تروما و کاهش سطح هوشیاری شد که هم اکنون در بیمارستان قشم بستری است.

مدیرعامل منطقه آزاد قشم خواستار پیگیری فوری حادثه شرکت صبا شد

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز ضمن تسلیت به مناسبت فوت کارگران زحمتکش شاغل در شرکت صبا (پودر ماهی) واقع در شهر سوزا در دستوری به مدیریت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و مدیریت صنعت، معدن و تسهیل تولید این سازمان خواستار پیگیری فوری موضوع و بررسی چگونگی علت حادثه جان باختن این جوانان شد.

حمیدرضا مومنی تصریح کرد: با لحاظ نمودن مسایل قانونی جهت ارایه به مراجعه قضایی و بدون چشم ‌پوشی باید مشخص و اعلام شود که کدام افراد و تجهیزات غیراستاندارد و غیرایمن مقصر این حادثه هستند.

فرماندار شهرستان قشم خواستار برخورد با عوامل این حادثه شد

فرماندار قشم نیز در پیامی جان باختن چهار تن از کارکنان شرکت پودرماهی شهر سوزا را تسلیت گفت و افزود:جان باختن چهار تن از نیروهای پرتلاش شرکت پودر ماهی صبا مجد در شهر سوزا موجب تالم خاطر مردم این شهرستان شد.

علیرضا نصری تصریح کرد: این حادثه دلخراش نیاز به بررسی‌ دقیق کارشناسان برای روشن شدن حقایق این اتفاق دردناک دارد و در حقیقت زنگ خطری را برای صنایع مختلف در این شهرستان به صدا درآورد تا ایمن سازی محیط کار خود را به عنوان پیش نیاز تولید، مورد توجه جدی قرار دهند.

شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هنگام و لارک ببا ۱۵۰ هزار نفر جمعیت در میان آب های خلیج فارس به موازات ساحل استان هرمزگان گسترده شده است.

منبع: ایرنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »