خطیب جمعه هشت بندی

ملت در دوران دفاع مقدس در برابر تمام دنیا ایستادگی کرد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از شهر هشت بندی ، حجت السلام جهانگیری در یادواره شهید درویش داوری ضمن تسلیت سالروز شهادت امام حسن مجتبی (ع) اظهار داشت: در زمانیکه امام حسن مجتبی (ع) در رأس حکومت جامعه بودند، تعداد مردم کم نبود و بی دین هم نبودند و افراد زیادی نیز از صحابه پیامبر (ص) بودند و حکومت حضرت علی (ع) را نیز تجربه کرده بودند اما بصیرت و همت لازم وجود نداشت.

وی اضافه کرد: عده ای به دلیل عافیت طلبی و دلخوشی به آرامش کاذب موجود و عده دیگری به واسطه زر و زور و تزویر معاویه از اطراف خلیفه و امام مسلمین پراکنده شدند.

خطیب جمعه توکهور و هشت بندی گفت: اگر مردم به بلوغ فکری، سیاسی و بصیرتی نرسیده باشند و خودشان در بهبود وضعیت زندگی شان همت لازم را نداشته باشند میشود زمان امام مجتبی (ع).حجت الاسلام جهانگیری افزود: اما اگر ملتی اراده کنند که خودشان سرنوشت و آینده خود را رقم بزنند و عزتمندانه زندگی کنند حتی اگر امام معصوم را هم ندیده باشند، با تأسی به فرزندان امام معصوم و عالمان دین در مسیر عصمت و طهارت حرکت می کنند مانند کاری که ملت ایران در دوران دفاع مقدس انجام دادند.

وی با اشاره به مبارزات طولانی مردم ایران در دوران رژیم ستمشاهی تا رسیدنی به پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: در شرایطی جنگ به کشورمان تحمیل شد که افراد زیادی در راه انقلاب و مبارزه با ساواک، عزیزانشان را از دست داده بودند و سختی های زیادی را تحمل کرده بودند اما ملت ایران باز هم اراده کرد و نه تنها مقابل تجاوز دشمن بعثی بلکه در برابر تمام دنیا ایستادگی کرد چراکه از هشتاد کشور جهان با نیرو و تجهیزات از صدام پشتیبانی می شد.

امام جمعه توکهور و هشت بندی افزود: با وجود تحریم تسلیحاتی دفاع مقدس ملت ایران با مجاهدت و ایثارگری مردم و سردارانی همچون شهید سلیمانی و شهید داوری به پیروزی رسید و این روحیه شجاعت و دلاوری همچنان وجود دارد.

حجت الاسلام جهانگیری اضافه کرد: همانطور که مردم در دوران دفاع مقدس از هیچ تهدیدی نهراسیدند و در جنگ نظامی به پیروزی رسیدند امروز هم بحمدالله هیچ هراسی به دل ندارند و در جنگ اقتصادی نیز به پیروزی خواهند رسید.
انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »