دی ماه؛ آغاز اعزام کاروان‌های مردمی به مناطق راهیان نور دریایی

سردار علی فضلی جانشین رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور و فرمانده قرارگاه راهیان نور بسیج وسپاه در گفت‌و گو با خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران تسنیم«پویا» از توسعه زیرساخت‌های راهیان نور دریایی برای بازدید مردم از این مناطق خبر داد و گفت:خوشبختانه از سال 89 فرصت بسیار خوبی برای بیان رشادت‌های رزمندگان در دو استان دریایی هرزمزگان و بوشهر ایجاد شده و هر ساله استقبال مردم برای مشاهده مجاهدت رزمندگان در مقابل دشمنان انقلاب اسلامی در این مناطق افزایش پیدا می‌کند.

فرمانده قرارگاه راهیان نور بسیج و سپاه افزود: اعزام‌ کاروان‌های راهیان نور دریایی طبق هماهنگی قرارگاه راهیان نور بسیج و سپاه و ستاد مرکزی راهیان نور کشور با نیروی دریایی سپاه و ارتش و سپاه‌ استانی بوشهر و هرمزگان در حال انجام بوده و پذیرش زائر بر اساس هماهنگی با استان ها و سازمان‌ اردویی, راهیان نور و گردشگری سپاه استانی به اجرا در خواهد آمد.

سردار فضلی اظهار کرد: هم اکنون اعزام دانش آموزان,اساتید و دانشجویان برای بازدید از مناطق دریایی در دستور کار قرار دارد و از دی‌ماه امسال به نسبت ظرفیت‌های ایجاد شده, اعزام کاروان‌های مردمی به این مناطق آغاز خواهد شد.

انتهای‌پیام/

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »