دومین مدرسه بانک اقتصاد نوین در شرق هرمزگان احداث می شود

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبر گزاری برنا در هرمزگان ، با حضور کارشناس مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور ،نمایندگان اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان ،  فرزاد ادب سرپرست بانک اقتصاد نوین می هرمزگان ، نماینده فرماندار ،مدیر آموزش و پرورش ، معتمدین محلی جاسک عملیات اجرایی دبستان سه کلاسه روستای نگر آغاز شد

مهندس ماشاءالله قاسمی با اعلام این خبر گفت : بانک اقتصاد نوین هرمزگان با آغاز عملیات اجرایی دبستان سه کلاسه نگر شهرستان جاسک ،عملا دومین مدرسه را در شرق استان احداث می کند .این اقدام شایسته تکریم و تحسین است .

مدیر کل نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان در ادامه افزود : این پروژه در زمینی به مساحت 2500متر مربع وبا زیر بنای 144متر مربع ، بصورت مشارکتی احداث می شود . بر اساس تفاهم نامه فی مابین ، بانک اقتصاد نوین نسبت به احداث  ساختمان آموزشی و اداره کل نوسازی مدارس استان ساخت دیوار ومحوطه و سرویس های بهداشتی را تعهد کرده اند  . مهندس قاسمی با اشاره به اینکه جهاد مدرسه سازی تا رفع مشکل فضای آموزشی و مدارس تخریبی با سرعت ادامه خواهد داشت اظهار داشت : محدودیت های اعتباری و وجود بیش از 1600کلاس درس تخریبی قطعا دولت را در رفع مشکلات فضاهای آموزشی بدون اتکا به پشتوانه مردمی با مشکل روبرو خواهد کرد.  لذا حمایت خیرین مدرسه ساز و ورود آنان در این عرصه مایه امیدواری دانش آموزان مناطق کمتر برخوردار است .

وی با تاکید برادامه این روند خاطر نشان کرد : در سه سال و نیم اخیر مشارکت بانکها ،موسسات اقتصادی و خصوصی ، بنیاد برکت ، خیرین مدرسه ساز در امر مدرسه سازی رشد چشمگیری داشته است .این اقدام ما را متعهد می کند که به نمایندگی از دانش آموزان استان هرمزگان قدردان همت بلند و کریمانه خیرین باشیم .

مدیر کل نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان با قدردانی از هیات مدیره و سرپرست  منطقه شش استانها و نماینده بانک اقتصادنوین گفت : این بانک  در هرمزگان اولین مدرسه را در روستای کمبیل شهرستان میناب در دست اجرا دارد که با اتمام آن بیش از 130دانش آموز از فضای آموزشی  استاندارد و ایمن بهرمند خواهند شد .و با اتمام پروژه آموزشی روستای نگر بیش از 70دانش آموز روستای مذکور از این آموزشگاه استفاده خواهند کرد .

گفتنی است تاکنون بانکهای ملی ، ملت ، مسکن ،آینده و پاسارگاد در استان هرمزگان پروژه آموزشی احداث کرده یا در دست اجرا دارند .

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »