بازید رییس سازمان برنامه و بودجه هرمزگان و فرمانداربندرعباس از صیدگاه میگو

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبر گزاری برنا در هرمزگان،در حاشیه این بازدید مدیر کل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه امسال با توجه به اقداماتی که از سوی شیلات هرمزگان در راستای بازسازی ذخایر میگو و همچنین جلوگیری از صید غیر مجاز و آسیب به ذخایر میگو و آبزیان انجام شده است گفت:خوشبختانه امسال وضعیت صید میگو و رضایتمندی قشر زحمت کش صیاد استان پیشرفت خوبی داشته است.

سید پرویز محبی با بیان اینکه صید میگو امسال نسبت به سال گذشته افزایش قابل قبولی داشته است گفت:تاکنون شاهد صید بالغ بر هزار و ۳۰۰تن میگو از صیدگاه های میگو استان بوده ایم.

وی تصریح کرد:فصل صید میگو امسال هرمزگان تا پایان هفته آینده ادامه خواهد داشت.

مدیر کل شیلات هرمزگان با اشاره به روند خوب صید میگو در سال جاری گفت: بازسازی ذخایر میگو کمک شایانی به حفظ و پایداری صیادی می کند.

سید پرویز محبی  از صید غیر مجاز به عنوان یکی از عوامل خطر ساز حفظ ذخایر آبزیان یاد کرد و افزود :امید است با همکاری دستگاه های ذی ربط و همچنین حمایت های خوب دولت تدبیر و امید به ویژه در این زمینه در آینده ای نزدیک شاهد گامهای خوبی در این عرصه باشیم.

رییس سازمان برنامه و بودجه هرمزگان افزود: فعالیت های صیادی و شیلاتی یکی از مشاغل اصلی مردم هرمزگان است که در سال های اخیر از محورهای مهم حرکت در راستای اقتصاد مقاومتی بوده است.

صالح دریا نورد ضمن تشکر از مدیریت و مجموعه  شیلات هرمزگان در راستای پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی و حرکت در راستای منویات مقام معظم رهبری و تحقق اهداف دولت تدبیر و امید  از تمهیدات صورت گرفته برای فصل صید میگو در استان هرمزگان قدردانی کرد .

وی  تصریح کرد: شیلات می تواند محور توسعه استان هرمزگان باشد و باید همه تلاش کنیم تا بهتر از ظرفیت ها استفاده شود .

در ادامه فرمانداربندرعباس نیز از شهرستان بندرعباس  به عنوان شهرستانی شیلاتی یاد کرد و افزود: برخورداری از صنعت پرورش میگو،صنعت پرورش ماهی،صید و صیادی،صنایع شیلاتی و دیگر فعالیت های شیلاتی در این شهرستان باعث شده ماهیت این شهرستان شکل شیلاتی به خود بگیرد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »