الگوی اینترنت مصرفی دانش آموزان و معلمان در شبکه شاد تعریف می‌شود

الگوی اینترنت مصرفی دانش آموزان و معلمان در شبکه شاد تعریف می‌شود

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، محمود حبیبی با اشاره به شیوه‌نامه بازگشایی مدارس گفت: بازگشایی مدارس در سه ناحیه برنامه‌ریزی ‌شده است؛ ناحیه منطقه‌ بی‌خطر که آموزش به‌صورت حضوری خواهد بود، در مناطق پرخطر و قرمز حضور دانش‌آموزان را نخواهیم داشت و از طریق بسته‌های دیگر و ترکیبی مانند آموزش تلویزیونی، آموزش در فضای مجازی و شبکه شاد، توزیع بسته‌های آموزشی آموزش را جبران‌ می‌کنیم.

وی ادامه داد: در این مناطق سعی کردیم آموزش‌ها را به‌صورت ترکیبی داشته باشیم که پوشش حداکثری صورت گیرد همچنین در نقاطی که کم‌خطر هستند و نقاط زرد است آموزش را به‌صورت ترکیبی، و استفاده از سایر روش‌های دیگر برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا فاصله‌گذاری اجتماعی رعایت شود. طبیعتاً از روش زوج و فرد کردن یا حضور یکی در میان دانش‌آموزان در هفته استفاده می‌کنیم که در شیوه‌نامه بازگشایی مدارس درباره آن توضیح داده ‌شده است.

حبیبی درباره آموزش افرادی که گوشی همراه ندارند گفت: در بحث آموزش تکیه اصلی ما صرفاً شبکه شاد نیست ما آموزش تلویزیونی و شبکه شاد را خواهیم داشت، علاوه بر آن برای نقاط محروم که هیچ‌کدام یک از این دسته‌بندی وجود ندارد، بسته‌های آموزشی را توزیع خواهیم کرد تا به عدالت آموزش نزدیک شویم.

وی بابیان اینکه سامانه اطلس آموزش کل کشور را طراحی کردیم و با کمک مدیران مدارس اطلاعات آن را تکمیل می‌کنیم گفت: در این اطلس تعیین می‌کنیم که کدام‌یک از دانش‌آموزان به آموزش دسترسی دارند و کدام‌یک دسترسی ندارند. برای دانش‌آموزانی که از آموزش محروم می‌شوند برنامه‌ریزی‌های خاص را انجام خواهیم داد. هدف ما این است که پوشش حداکثری آموزش را داشته باشیم.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش‌ و پرورش با اشاره به اینکه هر شیوه‌ آموزشی مزایا و معایبی نسبت به دیگری دارد گفت: آموزش‌های تلویزیونی ویژگی یک‌طرفه و آموزش شبکه شاد ویژگی دیگری دارد که هریک به نحوی زمینه آموزش را بین معلم و دانش‌آموز فراهم می‌کند اما جهت‌گیری ما این است به سمتی برویم که بازمانده از تحصیل نداشته باشیم.

وی افزود: آموزش‌وپرورش مانند سایر بخش‌های دیگر با کرونا غافلگیر شد اما ما در بازه زمانی بسیار کوتاه شبکه شاد را راه‌اندازی کردیم هر بستری که تازه ارائه می‌شود طبیعی است که یک سری مشکلاتی داشته باشد شبکه شاد نیز از این قاعده مستثنا نبود.

حبیبی عنوان کرد: امسال برنامه‌ریزی‌های کافی برای ارائه آموزش در کلاس‌های آنلاین برای تمام دانش‌آموزان کشور صورت گرفته است از طرفی جلسات متناوبی را با وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی برای تأمین زیرساخت اینترنت در کل کشور داشتیم. وزارت ارتباطات در اقصی نقاط کشور به‌طور مناسب پوشش دهی شبکه ملی ارتباطات را خواهد داشت.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش‌وپرورش ادامه داد: در جلسه‌ای که در خدمت مرکز ملی فضای مجازی بودیم قول داده شد تمام ظرفیت کشور به کار گرفته شود تا با بحث مشکلات پهنای باند و ترافیک برای شبکه شاد مواجه نباشیم. پیش‌بینی ما این است که تقریباً به۱۰درصد ظرفیت کشور برای شروع سال تحصیلی در شبکه شاد نیاز داریم ما فکر می‌کنیم این موضوع با همکاری این دو نهاد صورت بگیرد.

وی اشاره کرد که استفاده از پلات فرم‌های دیگر خارجی برای آموزش امکان‌پذیر نخواهد بود. مجموعه قوانین را برای استفاده از ظرفیت بخش خصوصی تنظیم خواهیم کرد همچنین ظرف یک هفته آینده طبق مصوبه جلسه کمیته ملی فضای مجازی الگوی مصرفی برای دانش‌آموزان و معلمان را تعیین می‌کنیم و بر اساس آن الگوی مصرف هزینه و مبالغی که باید برای استفاده از شبکه اجتماعی شاد مطرح شود در نظر گرفته خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »