توقیف ۱۹۳ دستگاه خودروی فروش میوه با مشارکت پلیس راهور در بندرعباس

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، رضا خوشبخت افزود: هم افزایی دستگاه‌های مسؤول در حوزه های مختلف می تواند نتایج بخش باشد و مردم نیز از اقدامات پیگیرانه مسئولان در رفع مشکلات موجود در جامعه رضایت بیشتری داشته باشند.

 وی بیان کرد: اِشغال خیابان ها توسط خودروهای فروش میوه و ایجاد ترافیک و مزاحمت برای عابران و سایر وسایط نقلیه نوعی تخلف است که راهنمایی و رانندگی با اعمال جریمه متخلفان به یاری شهرداری در رفع سد معبر این خودروها آمده است.

مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری بندرعباس با اشاره به اینکه شهرداری بندرعباس همواره بر اساس ماده ۵۵ قانون شهرداری ها اقدام به رفع سد معبر خودروهای فروش میوه می نماید اظهارداشت: حضور پر رنگ راهنمایی و رانندگی در صحنه تخلف میوه فروشان سیار موجب شده تا موضوع پاکسازی خودروهای میوه با سهولت بهتری انجام شود.

 خوشبخت تصریح کرد: اکنون در بعضی از مناطق مختلف شهر نیروهای رفع تخلف شهری علاوه بر فعالیت در حوزه های دیگر برخورد با متخلفان در محل هایی که خودروهای میوه اقدام به فروش می کنند مستقر شده اند و مانع از فعالیت غیرمجاز آنان می شوند.*

 وی گفت: فعالیت خودروهای فروش میوه تخلف است چون مالکان آن ها تا به امروز حاضر به ذره ای همکاری برای ساماندهی شدن نبوده اند و نمی خواهند به شکل قانونی، منسجم و یکپارچه فعالیت کنند.

 مدیر پیشگیری ورفع تخلفات شهری شهرداری بندرعباس اضافه کرد: برای حمایت قانونی از این قشر تاکنون مکان‌هایی را در بلوار علی ابن ابی طالب (ع)، امام حسین (ع)، رجایی و پاسداران مشخص کردیم اما دست فروشان با بی اعتنایی نسبت به این موضوع از مکان‌های تعیین شده استقبال نمی کنند.

رضا خوشبخت افزود: نبود امنیت جانی نیروهای رفع تخلف شهری در پاکسازی خودروهای میوه و آسیب دیدن بسیاری از این نیروها از نواحی مختلف بدن از مشکلاتی است که با آن روبرو بوده ایم و امیدواریم با مشارکت پلیس راهور شاهد چنین اتفاقات ناگواری نباشیم.

 وی خاطر نشان کرد: مردم باید بدانند که در جمع آوری این میوه فروشان مشکلاتی وجود دارد از جمله برخورد ناشایست دست فروشان و عدم همراهی شان برای ساماندهی و باز هم می گوییم که دستگاه های دیگری نیز می توانند با این مجموعه همکاری بیشتری داشته باشند تا شهر از حیث پاکسازی این خودروها وضعیت بهتری پیدا کند.

به گفته این مقام مسؤول مشکل دیگری هم وجود دارد که بعد از جمع آوری خودروهای فروش میوه در شهر، دست فروشان دیگری جای آنان را پُر می کنند و همین موضوع باعث می‌شود تا شهروندان شاهد حضور این خودروها کنار خیابان ها باشند.

خوشبخت در پایان اظهار کرد: انتظار داریم همراهی پلیس راهور استمرار داشته باشد و تقویت شود و دستگاه های دیگری نیز به یاری شهرداری بندرعباس در جمع آوری خودروهای میوه بشتابند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »