نامه وزیر بهداشت به روحانیون، وعاظ و ذاکرین در آستانه ماه محرم

نامه وزیر بهداشت به روحانیون، وعاظ و ذاکرین در آستانه ماه محرم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، سعید نمکی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی نامه ای را خطاب به روحانیون و وعاظ و ذاکرین اهل بیت نوشت که در زیر متن این نامه را می خوانید.

روحانیون بزرگوار، وعاظ ارجمند، ذاکرین اهل بیت و مداحان گرانقدر، هیاتی های دل سوخته، مردان، زنان، سالخوردگان، جوانان، نوجوانان و کودکان عزیز ایران زمین

ماههاست که ویروس منحوس، طوفانی بلاخیز بپا کرده، در زمانی کوتاه، دورترین نقاط جهان را در نوردیده، میلونها نفر را مبتلا کرده و هزاران نفر را به کام مرگ فرو برده، اقتصاد، فرهنگ، مناسبات اجتماعی، سیاست و از همه مهمتر نظام سلامت کشورها را دگرگون کرده است.

ایران عزیزمان نیز از جولانگاه های این همه گیری سهمگین بود و فرزندان غیور این سرزمین در کنار هم و در سخت ترین سال بعد از انقلاب اسلامی و زیر سنگین ترین فشارهای ناشی از تحریم های ظالمانه، حماسه ای بی بدیل آفریدند و ظرف کمتر از دو ماه توانستند موج اول بیماری را با کمتری هزینه و تلفات مهار کنند.

 موجی که قدرتمندان اقتصادی جهان را به زانو درآورد و بیمارانشان در پشت درب بیمارستانها سرگردان یا متاسفانه در سرای سالمندان به کام مرگ رفتند.

گرچه در این راه سخت، گلهای معطری از بوستان بهداشت و درمان کشور پرپر شدند و داغ جانگدازشان همواره بر دل هایمان جاودانه می ماند ولی افتخار دیگری پس از سالهای دفاع مقدس توسط مدافعین سلامت با همدلی و وفاق ملی و کمک دیگر دستگاهها خلق شد که برگ زرین دیگری در کتاب تاریخ این سرزمین به یادگار گذاشت.

در اردیبهشت ماه و در اوج این افتخار ملی بعنوان سربازی کوچک تقاضا کردم که از این دستاورد بزرگ مراقبت کنیم و با عادی انگاری و سهل اندیشی عنان این اژدهای سهمگین را از کف ندهیم. متاسفانه بدلایل مختلف، مراقبت ها و رعایت شیوه نامه ها مورد کم توجهی قرار گرفت و بار دیگر طوفانی غم انگیز در اقصی نقاط کشور مردان، زنان، جوانان و حتی کودکان زیادی را گرفتار کرد و عده زیادی عزادار جان باختگان عزیزشان شدند. تعدادی از همکاران مظلوم و فداکارم شهید، گروهی بستری و انبوهی مبتلا و از خدمت واماندند و با پرداخت تاوان سنگین این بی توجهی ها با لطف خدا و تلاش شبانه روزی و ایثارگرانه مدافعین سلامت، توانستیم از شتاب ویرانگر این غول سهمگین بکاهیم و تعداد بستری و مرگ و میر را به سراشیبی نزول سوق دهیم.

شرح آنچه بر همکاران رنج دیده و مظلومم گذشت را به محضر پروردگار و تاریخ این سرزمین می سپارم تا بر مظلومیت و ستمی که سهل انگاریها بر آنها روا داشت، قضاوت نمایند.

و اینک محرم، ماه عزا و بزرگداشت حماسه کربلا و عاشورا فرا می رسد و شور حسینی سراسر این سرزمین عاشق اهل بیت را فرا می گیرد که بقول مرثیه سرای محرم، همشهریم محتشم: “باز این چه شورش است که در خلق عالم است- باز این چه نوحه و چه عزا و چه ماتم است”.

تاریخ این سرزمین گواه است که شیعیان عاشق حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در اوج خفقان بنی امیه و بنی عباس و… یاد حماسه کربلا و عاشورا را زنده نگاه داشته اند و فریاد مظلومیت سالار شهیدان را از نای جان برآورده اند و امسال محرم است و همه گیری نفس گیر کرونا و خانواده های داغداری که با لباس عزیزان قربانی بیماریشان به عزای محرم می پیوندند.

این عرایض تنها سخن وزیر خدمتگزار بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور نیست. تمنای یکی از عاشقان اهل بیت است که از کودکی در آغوش مادر، اشک گرم روضه حضرت اباعبدالله(ع) بر گونه اش چکیده، عمری افتخار شرکت در مراسم عزای حسینی را داشته و سالها پیش قلمش با مرثیه ظهر عاشورا عطرآگین گشته است.

تقاضایی عاجزانه است از مردم عزیز و عشاق اهل بیت تا شور و شعور حسینی را در هم آمیزیم و بازهم حماسه ای بی نظیر و در شان ملت هوشمند ایران بزرگ بیافرینیم.

نیک می دانید که در شریعت ما، حفظ سلامتی واجب و اضرار به غیر حرام است. افراطیون و دشمنان سرسخت تشیع که وحشیانه ترین صحنه ها را با نام اسلام در منطقه و جهان رقم زدند، منتظرند تا از سیمای لطیف و رحمانی تشیع، چهره ای زمخت و عاری از منطق، با صرف هزینه های گزاف و تبلیغات گسترده به نمایش گذارند.

بر سر آنیم که صدای مظلومیت، شجاعت و آزادگی شهدای کربلا را از همه مناره ها و گلدسته ها برآوریم و پرچم عزای حسینی را بر سر در همه خانه ها در هر کوچه و برزن بیاویزیم اما بنا نداریم حتی یکی از عاشقان اهل بیت را با تنِ تب دار و آلوده به ویروس از مجلس عزای حسین(ع) روانه جامعه سازیم تا خدای نکرده انبوهی را بیمار و بار مراکز درمانی را افزون نماید.

می خواهیم آنگونه که رهبر فرزانه مان فرمودند با رعایت صد در صد شیوه نامه ها با بزرگداشت باشکوه حماسه کربلا و عاشورا، الگویی بی بدیل از شور آمیخته با شعور حسینی به پا کنیم و نگذاریم هرگونه خیز احتمالی بیماری را دشمنان به حساب عزاداران محرم ثبت کنند.

این تمنای عاجزانه همه همکارانم در سراسر کشور نیز هست که ماههاست در شرایط بسیار سخت به مبتلایان ویروس کرونا خدمت می کنند تا همراهیشان کنید که بار دیگر و خدای ناکرده با سهل انگاری مکرر، بارشان را سنگین تر نکنیم.

آنها پس از ماهها تلاش نفس گیر گرچه مشتاق خدمتگزاری بی وقفه اند ولی نگرانند که در صورت ایجاد موج جدید، خستگی، بیماری و واماندن کادر بهداشت و درمان از خدمت، مشکل آفرین شود. آنها نیازمند تجدید قوایند تا در صورت بروز موج پاییزی احتمالی بتوانند انجام وظیفه کنند که بقول حافظ “خستگان را چو طلب باشد و وقت نبود/ گر تو بیداد کنی شرط مرّوت نبود”.

امیدوارم همه عزیزان عزادار سالار شهیدان با رعایت شیوه نامه ها، همکارانم را در سراسر کشور یاری خواهند نمود و دعای خیرشان در اوج دل سوختگی در عزای شهدای کربلا، بلای این ویروس منحوس را از کشورمان دور خواهد کرد انشاالله.

 سعید نمکی- وزیر بهداشت

انتهای پیام/

 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »