به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان؛ محمد قویدل با اعلام این خبر افزود: داوری استانی آثار این جشنواره با توجه به شرایط موجود و شیوع ویروس کرونا به صورت غیر حضوری برگزار و تعداد بیش از ۱۳۷از دانش آموزان به مرحله کشوری که در شهریور ماه ۹۹ برگزار خواهد شد راه یافتند.
وی افزود: این جشنواره در رشته های نانو،مسابقات آزمایشگاهی،سلولهای بنیادی،کد نویسی، نجوم، ادبیات و علوم انسانی،گیاهان داروئی،دریا و زیست فناوری برگزار شد.
قویدل ادامه داد: کل دانش آموزان شرکت کننده در این مسابقات قریب به ۹هزار نفر بوده که از این تعداد حدود ۵۰۰ اثر برای داوری به قطبهای استانی ارسال شد.
تکرار صدای انفجار در منطقه شهرستان سیریک
هرمزبان –
بامداد جمعه، صدای انفجارهای مکرر در بندر سیریک به گوش رسید.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید








