تخصیص پلاک ملی منطقه آزاد به خودروهای منطقه آزاد جزیره قشم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، مجتبی قهرمانی عصر دوشنبه در حاشیه نشست مشترک با رئیس و کارشناسان پلیس راهنمایی و رانندگی استان گفت: به منظور قانونمند کردن همه دستگاه‌ها به موازات دستگاه‌های متناظر در کشور، اجرای طرح شماره گذاری و تعویض پلاک خودروهای منطقه آزاد قشم به پلاک ملی منطقه آزاد در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه ضمانت عدم اجرای این طرح و عدم اقدام احتمالی از سوی بعضی از مالکین پلاک‌های فعلی در قانون پیش بینی شده، افزود: بارزترین نتیجه آن ممانعت از ادامه حرکت این خودروها و توقیف توسط پلیس راهور و پلیس راه خواهد بود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان هرمزگان نیز در خصوص نحوه آغاز مراحل شماره گذاری و تعویض پلاک خودروهای منطقه آزاد قشم گفت: برابر توافقات انجام شده و تفاهم نامه منعقده بین پلیس راهور استان و سازمان منطقه آزاد قشم، کلیه دارندگان پلاک منطقه آزاد قشم موظف هستند در مدت زمان چهارماهه تعیین شده در این تفاهم نامه، نسبت به تعویض پلاک خودروهای خود اقدام کنند.

وی هدف اصلی از اجرای این طرح را تأمین حقوق عامه و جلب رضایت عمومی عنوان نمود و خاطر نشان کرد: به همین منظور هماهنگی‌های لازم جهت ارائه خدمات مطلوب به مالکین خودرو، برای مشارکت در این طرح صورت گرفته است.

این مقام انتظامی اظهار داشت: این طرح مزایای فراوانی در بر دارد که با فراهم شدن بستر و زیرساخت‌های لازم، ارائه خدمات پس از شماره گذاری به مالکین پلاک‌های جدید به سادگی امکانپذیر خواهد بود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی هرمزگان زمان اجرای این طرح را ۱۱ تیرماه تا یکم آبان ماه عنوان کرده و اذعان داشت: شهروندان و مالکین می‌توانند از هم اکنون تا پایان زمان طرح که حدود چهار ماه می‌باشد به پلیس راهور شهرستان قشم مراجعه و مراحل شماره گذاری و تعویض پلاک خود را انجام دهند که به منظور تسریع در ارائه خدمات مرتبط، ملزومات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز و سایر تمهیدات لازم نیز اندیشیده شده است تا به کلیه مراجعین در فرصت زمانی تعیین شده خدمات لازم ارائه گردد.

مجید صالح پور با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، تصریح کرد: با توجه به الزامات قانونی پیشبینی شده ازجمله احتساب پلاک‌های قدیمی در لیست پلاک‌های غیرمجاز برابر با بند ۱۵ ذیل ماده یک آیین نامه راهنمایی و رانندگی پس از انقضای مهلت تعیین شده، تردد این خودروها در معابر عمومی استان ممنوع است.

منبع: خبرگزاری مهر

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »