تیم پاس ناجا برای کسب عنوان در لیگ برتر ستارگان ووشو تلاش وافر می کند

حمیدرضا منصوریان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تیم برای فخرآفرینی بهتر و بیشتر در مسابقات لیگ برتر که در اوزان 52، 56، 60، 65، 70، 75، 80، 85 و منفی 90 کیلوگرم برگزار می شود به جد نیازمند حامی مالی مناسب است تا بتواند جایگاه خود در این رقابت ها را حفظ کرده و ارتقا بخشد.
وی اظهارکرد: تیم ووشو ناجا برای انجام تمرین ها از مکان مناسب برخوردار نیست و در حال حاضر ورزشکاران این تیم با مساعدت و همکاری بسیار خوب فرماندهی راهور تهران در یکی از سالن های راهنمایی و رانندگی تهران تمرین می کند.
منصوریان با تاکید براینکه اگر امکانات و باشگاه مناسب در اختیار تیم پاس ناجا قرار گیرد به حتم این تیم به فخرآفرینی های خود تداوم خواهد بخشید افزود: تیم پاس ناجا در مسابقات لیگ برتر ستارگان ووشو سال 93 در بین 14 تیم حاضر توانست عنوان چهارم را کسب کند.
وی ادامه داد: سال 94 نیز با مساعدت خوب پایگاه قهرمانی ناجا و برپایی اردوهای مستمر، تیمهای عنوان دار و صاحب نامی چون شهرداری بندرعباس در بخش تالو و ساندا و دانشگاه آزاد را در بخش ساندا شکست داده و به مقام سوم دست یافت.
سرمربی تیم ووشو ناجا، اظهار کرد: امسال با توجه به نبود حامی مالی، اردوی آمادگی را با هزینه شخصی برپا کردم و هرچند در گروه سختی قرار گرفته ایم اما برای حفظ و ارتقا جایگاه خود، تلاشی مضاعفی را خواهیم داشت.
منصوریان با بیان اینکه این رقابت ها در 2 گروه ‘الف و ب’ برگزار می شود افزود: تیم ووشو پاس ناجا در گروه الف و با تیم های عنوان داری چون ‘شهرداری بندرعباس، پارس جنوبی، رنگ فیروزه شیراز، شهرداری مشهد’ هم گروه است که در هفته نخست با نتیجه 13 بر صفر شهرداری بندرعباس را مغلوب و در هفته دوم نیز نتیجه را با امتیاز 11 بر 2 به تیم پارس جنوب واگذار کرد.
وی تصریح کرد: در هفته سوم این رقابت ها نیز که صبح امروز /سه شنبه/ در آکادمی ووشو تهران برگزار می شود تیم پاس ناجا در مقابل تیم رنگ فیروزه شیراز صف آرایی خواهد کرد و در هفته چهارم نیز به مصاف تیم شهرداری مشهد خواهد رفت.
به گفته سرمربی تیم ووشو پاس ناجا که خود نیز از قهرمانان جهانی این رشته ورزشی است، دور برگشت لیگ برتر ستارگان ووشو از 16 آذر سالجاری آغاز خواهد شد که در صورت حمایت مالی، حرف های زیادی را برای گفتن خواهیم داشت.
سرمربی تیم ووشو پاس ناجا گفت: ووشو قریب چهار سال است به نیروهای مسلح راه پیدا کرده است و از رشته های اصلی محسوب می شود.
منصوریان در پایان از حمید زرین پور مربی و غفار امانی سرمربی بخش تالو پاس ناجا و همچنین از سرگرد موسوی رئیس پایگاه قهرمانی ناجا، سروان احمدی دبیر هیات و سرپرست تیم، سردار حسن کرمی فرماندهی یگان ویژه، سرگرد فرزاد عباسی رئیس تربیت بدنی یگان ویژه و سرهنگ ابراهیمی فرمانده رهایی گروگان (نوپو) که این تیم را در رقابت های لیگ برتر همراهی می کنند تقدیر کرد.
597/6085
خبرنگار: پرویز غفاری **انتشاردهنده: رویا رفیعی
برای دریافت لحظه به لحظه اخبار استان زنجان به کانال http://www.telegram.me/irnazanjaan بپیوندید.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »