توضیحات سازمان آرامستان در مورد تدفین اموات مبتلا به کرونا

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان،  علی بهمن نژاد بندری بیان کرد: بهشت زهرا (س) بندرعباس این روزها میزبان جمع قابل توجهی از متوفیان کرونایی است که با توجه به واگیر بودن این بیماری و امکان انتقال به سایرین، مراحل اختصاصی و ویژه‌ای برای غسل و خاکسپاری آنها انجام می‌شود.

وی در تشریح مراحل انتقال و خاکسپاری با بیان اینکه تدفین فوتی‌های مبتلا به کرونا در آرامستان بندرعباس با رعایت فاصله گذاری و تمام پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود، افزود: این اموات به وسیله خودروهای حمل متوفی از سردخانه بیمارستان به ساختمان غسالخانه انتقال یافته و سپس با رعایت دقیق اصول شرعی از قبیل تغسیل، کفن پوشی، برپایی نماز میت با رعایت فاصله گذاری و گذاشتن میت در داخل قبر توسط واحد خدمات امور متوفیان سازمان انجام می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت آرامستان شهرداری بندرعباس با اشاره به اینکه خوشبختانه تاکنون هیچ مورد و مشکل خاصی در این فرایند پیش نیامده است، ادامه داد: طی روزهای اخیر برخی افراد نسبت به زحمت و ریسک کاری کارکنان اجرایی این سازمان کم لطفی داشته و به دلیل عدم رعایت اخلاق و عرف، با اقداماتی عجیب نظیر انتقال متوفای کرونایی با استفاده از خودروی وانت‌بار به آرامستان، موجب تشویش اذهان شده‌اند.

بهمن نژاد با اشاره به اینکه این روزها تعداد فوتی‌های ناشی از کرونا افزایش یافته و علاوه بر آن فوتی‌های عمومی و سالم نیز پس از طی کردن مراحل مشخص دفن، در آرامستان بندرعباس دفن می‌شوند، تصریح کرد: از خانواده‌های اموات درخواست داریم در این شرایط حساس و بحرانی کرونا به منظور انجام صحیح امور طبق نوبت مشخص شده، صبوری کرده و همکاری لازم را داشته باشند.

این مقام مسئول همچنین با بیان اینکه در رابطه با اموات مبتلا به کرونا، خانواده‌ها صرفاً بعد از خاکسپاری اجازه نزدیک شدن به قبر را دارند، عنوان کرد: تمام مراحل تغسیل و تدفین اموات توسط واحد امور متوفیان سازمان مدیریت آرامستان شهرداری بندرعباس با رعایت تمام موازین شرعی و بهداشتی و در کمال احترام صورت می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر/روابط عمومی شهرداری بندرعباس،

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »