ارتباط هر چه بیشترکشاورزان هرمزگانی با مطبوعات، نقش مهمی در افزایش آگاهی آنان دارد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبر گزاری برنا در هرمزگان ، ناصری حیدری پوری در بازدید از بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات در تهران افزود: یکی از موضوعاتی که باید مورد توجه مدیران دستگاههای اجرایی باشد تعامل همه جانبه با مطبوعات است .

وی تصریح کرد : بخش کشاورزی استان دارای ظرفیت های بسیاری در حوزه های باغی ، زراعی  وشیلاتی است که می تواند سوژه های خبری و گزارش های تحلیلی  جذابی برای اصحاب رسانه باشد.

حیدری پوری تاکید کرد :  اقدامات سازمان جهاد کشاورزی استان در راستای طرح های توسعه سیستم آبیاری نوین ، طرح اصلاح الگوی کشت ، دستاوردهای سفر هیات تجاری – بازرگانی به کشور روسیه ، تولید بذر گندم ، توسعه پرورش ماهی در قفس ،اطلاعت فنی  و آموزش کشاورزان از مهمترین سوژه های خبری است که می تواند برای خبرنگاران دست مایه تهیه خبر وگزارش باشد.

وی افزود : سازمان جهاد کشاورزی آمادگی دارد برای انعکاس رویداد های بخش کشاورزی بطور مستمر کارشناسان خبره را در هر بخش برای ارائه اطلاعات به خبرنگاران معرفی نماید.

لازم به ذکر است حیدری پوری در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات در تهران از غرفه های نشریات استانی از جمله صبح ساحل ، دریای اندیشه ، بستکیه ، ندای هرمزگان ، هفته نامه ندای جوان .آفتاب جنوب  و مجله تجارت جنوب و دریا بازدید کرد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »