اردلان از برون سپاری شش مرکز فرهنگی در سطح جزیره کیش خبر داد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین در کیش ، رضا اردلان مدیر فرهنگی و آموزشی سازمان منطقه آزاد کیش از نگرش و توجه به خلاصه سازی و فشرده سازی بودجه در این معاونت اشاره داشت و گفت: به منظور بهره گیری از ظرفیت ها و قابلیت های ایجاد شده می توانیم برنامه های آینده این مدیریت را بر اساس افزایش کار و اولویت بندی برگزار کنیم.

رضا اردلان با اشاره به تصمیمات شورای مدیران سازمان منطقه آزاد کیش با محوریت تقویت و راه اندازی تشکل های فرهنگی و ادبی عنوان کرد: طبق هماهنگی های صورت گرفته و تدوین اساسنامه، نخستین انجمن ادبی با موضوع داستان نویسی در آینده نزدیک در جزیره کیش آغاز به کار خواهد کرد.

اردلان بخش های مختلف برگزاری برنامه های راهبردی سازمان منطقه آزاد کیش را جشنواره ها، مناسبت ها،کارگاه ها، رویدادهای فرهنگی و دینی، برنامه های فرهنگی مشترک با کشورهای عضو اکو، توسعه فرهنگ کتاب و کتاب خوانی، حمایت از خانه مطبوعات رسانه ها و تولیدات چند رسانه ای و همچنین امور پرورشی مهارتی و کار آفرینی، المپیادها و مراسم ها،شوراها و تشکل ها، سلامت روان و خانواده ها، نظارت سنجش و ارزیابی در حوزه های مختلف، انجام فعالیت های تحقیقاتی بر شمرد و اظهار داشت: توسعه فرهنگ کتاب و کتاب خوانی یکی از موضوعات مهم و شاخص فرهنگی کشور است و در کل کشور باید فرهنگ کتاب و کتابخوانی و سرانه مطالعه تقویت شود.

وی بر لزوم اهمیت راه اندازی فضای مجازی و قابلیت ها و امکانات سازمان منطقه آزاد کیش اشاره داشت و گفت: در ابتدای آغاز شیوع بیماری کرونا در سطح جزیره کیش طی مکاتبه ای موفق شدیم ۴۰ برنامه ۳۰دقیقه ای برای دانش آموزان در ایام نوروز تهیه کنیم.

مدیر فرهنگی و آموزشی سازمان منطقه آزاد کیش ضرورت نظارت و پایش بر فضای مجازی در مدارس کیش را از جمله اقدامات موثر اداره آموزش و پرورش کیش با همکاری بخش خصوصی برای ایجاد انگیزه در دانش آموزان عنوان کرد و اظهار داشت: به منظور بررسی میدانی مشکلات ناشی از شیوع بیماری کرونا، کارگروه مشترکی با حضور نماینده هایی از معاونت عمرانی و زیر بنایی، معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش و اداره آموزش و پرورش کیش تشکیل شد.

رضا اردلان در خصوص برون سپاری شش مرکز فرهنگی در سطح جزیره کیش گفت: فراخوان برون سپاری بخش های آموزشی فرهنگسراها در نشریات با شش محور منتشر شده است و با توجه به این که برنامه هایی که برای بهبود و کیفیت بخشی آموزش و پرورش کیش نیازمند به نقشه راه است برون سپاری خواهد شد.

اردلان با بیان این که در سال گذشته برنامه های جایزه ادبی کیش را در قالب جشنواره برگزار کردیم افزود: جایزه ادبی داستان جنوب، داستان ادبی شعر کیش، جایزه ادبی نمایشنامه، مسابقات قرآن و اذان، بزرگداشت مشاعیر، جشنواره داستان صوتی، گرامیداشت هفته دفاع مقدس و سنجش، نظارت، پایش و ارزیابی در حوزه فرهنگی و هنری و آموزشی امسال در دستور کار این مدیریت قرار گرفته است.

گفتنی است معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش دارای سه مدیریت در حوزه های: فرهنگی و آموزشی، اجتماعی، بهداشت درمان و هنری است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »