دستیابی به صادرات 140 میلیون دلاری، برنامه منطقه آزاد کیش در سالجاری

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبر گزاری برنا در هرمزگان، افزایش صادرات به عنوان یکی از شاخصه های توسعه از برنامه های سازمان منطقه آزاد کیش در سالهای اخیر است .

جزیره کیش در سال گذشته  109 میلیون دلار صادرات داشت که با برنامه ریزیهای انجام شده تلاش می شود این رقم در پایان سالجاری به 140 میلیون دلار افزایش یابد.

حمایت از سرمایه گذاران در بخش های صنعتی و تولیدی از جمله اقداماتی است که انگیزه های تولید را افزایش می دهد در این راستا سازمان منطقه آزاد کیش با قرار دادن مشوق های صادراتی در بودجه سازمان حمایت های خود را افزایش داده است.

از سویی دیگر درکنار تمامی مزیت های قانونی و معافیت های مالیاتی وگمرکی منطقه آزاد کیش پیش بینی شده است با اعطای وام های حمایتی با همکاری بانک ها و رفع مشکلات سرمایه گذاران، آنها را در ادامه مسیر تولید یاری رسانند.

با انجام اقدامات حمایتی 21 واحد تولیدی صنعتی که طی سالهای گذشته غیر فعال بوده و زمینه صادرات محصول این واحد ها نیز وجود داشت فعال شده و علاوه بر افزایش میزان صادرات محصول از جزیره کیش اشتغالزایی برای جوانان این منطقه به همراه داشته اند.

بهره برداری از 11 واحد تولیدی جدید که برخی تاکنون بهره برداری شده و برخی تا پایان سال آغاز به کار می کنند گام دیگری برای رشد صنایع و افزایش تولیدات این منطقه آزاد است که در نتیجه  رشد صادرات را برای جزیره کیش به ارمغان می آورد.

افزایش میزان صادرات جزیره کیش در حالی است که بخش اعظم تولیدات در جزیره کیش به صنایع دارویی و پزشکی اختصاص دارد که در زمره محصولاتی هستند که با وجود بازار خارجی به دلیل نیاز داخل کشور اجازه صادرات به این محصولات داده نمی شود.

از سویی بخشی دیگر از تولیدات جزیره کیش درصنایع و فناوریها، خدمات فنی مهندسی است که از بارزترین این خدمات سرویس دهی به سکوها و چاه های نفتی است که ارزش آفرینی این خدمات صنعتی نیز در آمارهای صادراتی قرار نمیگیرد.    

با این وجود که بخش اعظم تولیدات جزیره کیش در زمینه صنایع دارویی و پزشکی و خدمات فنی مهندسی است و بنا به دلایل ذکر شده اجازه صادرات ندارند یا درآمارها احتساب نمی شوند باز هم جزیره کیش در زمینه صادرات بسیار موفق عمل کرده است.

این در حالیست که ماموریت جزیره کیش گردشگری و تجارت است و شاید بسیاری از افراد از این موضوع که جزیره کیش در زمینه صنعت نیز در جایگاه خوبی قرار دارد مطلع نباشند و جالب توجه آنکه میزان صادرات این منطقه آزاد کشور به پشتوانه فعالیت همین صنایع های تک رقم قابل توجهی است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »