امپریالیسم آمریکا ویروسی خطرناک‌تر از کرونا برای جامعه بشری است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز دوشنبه در تماس تلفنی «نیکلاس مادورو» رییس جمهور ونزوئلا با وی افزود: ایران و ونزوئلا با همبستگی و توسعه همکاری ها توانسته اند سالها در برابر ویروس مهاجم و قدیمی آمریکا به خوبی مقاومت کنند.

روحانی با اشاره به برنامه ها و اقدامات ایران در مقابله با ویروس کرونا و موفقیت های بدست آمده در زمینه تحقیقات و تولید برای کیت های شناسایی و سایر موارد مورد نیاز و توانمندی های کشورمان در زمینه تجهیزات و امکانات بیمارستانی و درمانی، افزود: آماده انتقال تجربیات در زمینه مبارزه با ویروس کرونا به کشور دوست ونزوئلا هستیم.

رییس جمهوری گام‌های برداشته شده در  اجلاس اوپک پلاس را مثبت ارزیابی کرد و ادامه داد: باید همچنان برای کاهش تولید و بازگشت قیمت‌ها به روندی متعادل با هم همکاری داشته باشیم.

رییس جمهوری با بیان اینکه همکاری‌های دو کشور باید با قوت ادامه داشته و مسئولان ایران و ونزوئلا باید در این راستا تلاش کنند تا دو دولت بتوانند در این شرایط به هم کمک کنند، گفت: توسعه همکاری‌ها و روابط دو کشور مطمئنا به نفع دو ملت بزرگ ایران و ونزوئلا خواهد بود.

رییس جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی آمریکا در زمینه تولید نفت علیه ایران و نزوئلا، برخلاف قواعد بین‌المللی و اصول انسانی است.

ایران و ونزوئلا همواره برای مبارزه با امپریالیسم در یک سنگر قرار دارند

«نیکلاس مادورو» رییس جمهوری ونزوئلا نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن اعلام همبستگی با دولت و ملت ایران و تجلیل از موفقیت های کشورمان در مسیر مبارزه با ویروس کرونا، اظهار داشت: ایران و ونزوئلا همواره برای مبارزه با امپریالیسم با هم همبستگی داشته و در یک سنگر قرار دارند.

رییس جمهوری ونزوئلا با بیان اینکه امروز همه کشورهای جهان در نبرد مشترک برای مبارزه با کرونا قرار دارند، گفت: غلبه بر این ویروس کاری دشوار و نیازمند تلاش، کوشش و همکاری زیادی است.

مادورو همچنین خواستار استفاده از تجربیات ایران در مبارزه با کرونا و گفت وگوی ویدئو کنفرانسی وزرای بهداشت دو کشور در این زمینه شد.

رییس جمهوری ونزوئلا با اشاره به اجلاس اوپک پلاس و ابراز امیدواری از اجرای توافقات این اجلاس برای رسیدن به ثبات در بازار جهانی نفت افزود: آمریکا به رغم تلاش های گسترده برای جلوگیری از روند پیشرفت کشورهای آزادی خواه نتوانسته موفقیتی به دست آورد.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »