عذرخواهی و برکناری دو مدیر به خاطر مرگ مادر باردار

هرمزبان: قائم مقام وزیر بهداشت به دستور وزیر بهداشت برای پیگیری جزئیات مرگ مادر باردار به شهرستان جاسک استان هرمزگان رفته بود از مردم عذرخواهی کرد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،دکتر ایرج حریرچی به دستور وزیر بهداشت برای پیگیری جزئیات مرگ مادر باردار به جاسک رفت و پس از بررسی جزئیات، اشکالات مدیریتی و عدم حضور متخصص بیهوشی را عامل اصلی مرگ این مادر و فرزندش دانست وگفت: دو نفر از مدیران بهداشت و درمان این شهرستان با هماهنگی رئیس دانشگاه به دلیل این اتفاق از مسئولیت بر کنار شدند.

حریرچی افزود: تعدادی از افراد که قصور آنها در بخش‌های مختلف فنی محرز شده بود نیز به هیئت تخلفات و نظام پزشکی و مراجع قضایی معرفی شدند.

قائم مقام وزیر بهداشت با اشاره به توجه دولت تدبیر و امید به بحث بهداشت و سلامت مردم گفت: دولت تدبیر و امید درصدد رفع نیازهای پزشکی کشور است و امسال سهمیه ظرفیت پزشک عمومی و تخصصی در کشور۳۰ درصد افزایش یافته است.

وی در ادامه به سهمیه مناطق محروم اشاره کرد و گفت: امسال در ظرفیت پزشکی مناطق محروم حدود ۴۵ درصد افزایش داریم.

این مقام مسئول در ادامه به وضعیت بهداشت و درمان کشور ایران نسبت به کشورهای منطقه اشاره کرد و گفت: کشور ما در بحث بهداشت و درمان نسبت به ۲۲ کشور منطقه در رتبه ۱۵ و از لحاظ تخت بیمارستانی رتبه ۱۴ را دارد. وضعیت تخت بیمارستانی نیز به ازای هر ۱۰۰۰نفرجمعیت محاسبه می‌شود. در کل در کشور با کمبود تخت بیمارستانی روبه رو هستیم و از ۱۲۵ هزار تخت موجود در کشور ۸۰ هزار تخت در بخش دولتی اداره می‌شود.

حریرچی با مرور پرونده سلامت مادر باردار در جاسک که متاسفانه حین انتقال به مرکز درمانی دیگری جان خود را از دست داده است، گفت: بر اساس استانداردهای بهداشتی در همان روستای محل سکونت در ۱۲۰ کیلومتری جاسک ۱۰ مورد مراقبت و کنترل در ماه‌های بارداری صورت گرفته و در پرونده وی ثبت شده بود و در زمینه انجام مراقبت های بهداشتی در دوران بارداری قصوری صورت نگرفته است.

وی با ییان اینکه در دهه‌های اخیر آمار مرگ و میر نسبت به گذشته به حداقل رسیده است، گفت: سیستم بهداشت و درمان کشور درمورد مرگ و میر مادران باردار به شدت حساس است و در صورت وقوع، آن موارد را با جدیت پیگیری می‌کند.
منبع: الف
(لینک)
کد خبر: 394741

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »