نصب 20 هزار کنتور هوشمند برای مشترکین پرمصرف

رئیس بخش مهندسی کنتورهای هوشمند شرکت فراب گفت: پیش بینی می‌شود تا پایان امسال حدود 20 هزار کنتور هوشمند برای مشترکین پرمصرف 6 استان هرمزگان، کردستان، آذربایجان غربی، همدان، فارس و کرمان نصب شود.
به‌ گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع‌ رسانی وزارت نیرو (پاون)، “بهروز حاجیان” در حاشیه نمایشگاه شانزدهم با اشاره به آخرین وضعیت نصب کنتورهای هوشمند (فهام) در کشور گفت: نصب کنتورهای هوشمند برای 4 هزار مشترک پرمصرف استان‌های زنجان و بوشهر که به صورت پایلوت برای اجرای این طرح انتخاب شده بودند، تمام شده است.
وی افزود: ما در حال برنامه ریزی برای اجرای قطعی این پروژه در استان‌های همجوار از جمله هرمزگان، فارس، همدان، کردستان، کرمان و آذربایجان غربی هستیم.

وی تصریح کرد: پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری حدود 20 هزار کنتور هوشمند برای مشترکین پرمصرف در این استان‌ها نصب شود.
حاجیان خاطرنشان کرد: بخشی از مشترکین اجرای این طرح مشترکین حوزه کشاورزی هستند که امیدواریم با نصب این کنتورهای هوشمند در این بخش بتوان از برداشت غیرمجاز آب و همچنین مصرف بی‌رویه برق جلوگیری کرد.

رییس بخش مهندسی کنتورهای هوشمند فراب گفت: هم‌اکنون بیش از 300 هزار چاه بدون برق در کشور وجود دارد که عملاً اندازه‌گیری و نظارت بر آن‌ها دچار مشکل است؛ اما شرکت فراب با ارائه سیستم برق هوشمند به‌کار رفته در کنتورهای خود قادر خواهد بود تا حد زیادی بر این مشکل فائق آید.

وی تاکید کرد: این سیستم هوشمند قادر خواهد بود تنها با استفاده از یک باطری، مصرف برق، هزینه‌های مخابراتی و مصرف آب را به‌ویژه در چاه‌های بدون برق کاهش دهد. این باطری‌ها حداقل 5 سال عمر دارند.

حاجیان افزود: از طریق این سیستم به راحتی می‌توان از راه دور به نظارت و اندازه‌گیری آب و انرژی مصرفی در این چاه‌ها پرداخت.

وی تصریح کرد: این سیستم به لحاظ فناوری حدود 30 تا 40 درصد از هزینه‌ها را کاهش می‌دهد و این به‌غیر از صرفه‌جویی‌هایی خواهد بود که این سیستم در بخش آب و انرژی برای کشور به‌دنبال خواهد داشت.

رییس بخش مهندسی کنتورهای هوشمند فراب در پایان تاکید کرد: تقریباً بیش از 70 درصد از فناوری بکار رفته در این سیستم بومی است و 30 درصد باقیمانده مربوط به قطعات الکترونیکی که عمدتاً وارداتی هستند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کمپرسور هوا اگر با گاز دیگری کار کند منفجر میشود.

سوال: آیا امکان استفاده از کمپرسور هوا به جای کمپرسور گاز پیرولیز (گاز طبیعی – متان) وجود دارد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »