برنامه‌نویسی پروژه محور سن اشتغال در کشور را پایین می‌آورد

برنامه‌نویسی پروژه محور سن اشتغال در کشور را پایین می‌آورد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از ایرنا ، عبدالرضا فولادوند مدیر کل آموزش و پرورش تهران در آیین اختتامیه رویداد برنامه‌نویسی دانش‌آموزان که صبح امروز (جمعه) با حضور مسوولان سازمان فناوری اطلاعات و وزارت آموزش و پرورش در موزه ارتباطات برگزار شد، ضمن اشاره به این نکته اظهار داشت: یکی از سیاست‌های دولت تدبیر و امید فاصله گرفتن آموزش و پرورش از آموزش درس محور و حرکت به سمت مهارت محوری بود که توانستیم مباحث را برای اولین مرتبه در آموزش و پرورش به معنای واقعی شروع کنیم.
وی افزود: یکی از مشکلاتی که جامعه ما را تهدید می کند معضلات اقتصاد و تحریم‌هاست. ما با وجود داشتن نیروهای انسانی توانمند نتوانستیم آن‌طور که لازم است اشتغال ایجاد کنیم. این مساله مقدمات مهاجرت را برای افراد فراهم می‌کند.
مدیر کل آموزش و پرورش تهران همچنین با اشاره به اینکه تحریم‌ها و مسائل سیاسی باعث شده کسب و کار و رونق تولید دچار مشکل شود و این بزرگ‌ترین تهدید یک تمدن است، گفت: عدم توجه به تولیدات فرهنگی در کشور نیز مساله‌ای است که باید مدنظر قرار داده شود. یکی از مهم‌ترین تولیدات در کشورهای توسعه یافته، تولید سرمایه فرهنگی است که در جامعه خیلی به آن توجه نمی‌کنیم. طراحی رویداد برنامه‌نویسی پروژه محور می‌تواند برخی از این مشکلات را حل کند.
فولادوند تصریح کرد: برگزاری چنین رویدادهایی سن اشتغال را پایین می‌آورد و می‌تواند جامعه محفوظات محور ما را به جامعه پیشرفته دنیا نزدیک کند. ما اگر می‌خواهیم در دنیا عرض اندام کنیم باید پشتوانه مالی خود را افزایش دهیم. آموزش و پرورش به عنوان متولی تربیت عمومی این آمادگی را دارد که در تمام استان‌های کشور، فضا را برای پیشرفت جوانان توانمند در زمینه توسعه علوم گسترش دهد و همکاری تام و تمام با معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت ارتباطات داشته باشد. بعد از ۱۳۰ سال به نوعی آموزش و پرورش باید مسیر خود را به تناسب جامعه عوض کند.
پانته‌آ دُری معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش از دیگر میهمانان این مراسم نیز در سخنانی گفت: ما متوجه ضرورت سوق دادن دانش‌آموزان به سمت ایجاد کسب و کار هستیم. امیدواریم پژوهش‌سراهای دانش آموزی بتوانند بین آنچه دانش‌آموزان در مدارس می‌آموزند و چیزی که در زندگی واقعی جریان دارد پیوندی ایجاد کند.
دُری افزود: تغییراتی که در سبد آموزشی ما رقم خورده نیز به همین سمت و سو در حال حرکت است و  امیدوارم بقیه وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها که در حال همکاری با ما هستند نیز به چابکی وزارت ارتباطات باشند. اگر در یادیگیری توقف کنیم از سیر تحولات دنیا عقب می‌مانیم.

در انتهای این مراسم تیم‌های برنامه‌نویسی “دانش آموز جواهر” با محوریت گردشگری، “اوج گیم” پلتفرم رزرو گیم نت، “صاد تسهیل” صادرات کسب و کارهای خرد، “توریمو” پلتفرم رزرو هتل و مکان‌های گردشگری، وبسایت “شام چیه؟ “، پلتفرم “نان لاین”، سایت “لِرن ایزی” و پلتفرم “تک مارکت” پروژه‌های خود را ارائه کردند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »