یوم الله ۱۳ آبان نماد استکبار ستیزی ملت ایران است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگارمهر، محمدرضا خباز پیش از ظهر پنج شنبه در مراسم راهپیمایی یوم الله ۱۳آبان سمنان با بیان اینکه انقلاب ما در سایه استکبار ستیزی پدید آمد، ابراز داشت: انقلاب اسلامی برگرفته از قیام سید الشهدا(ع) است که با خون خود برای همگان میراث آزادگی و استقلال را به یادگار گذاشت و ما نیز باید با پاسداشت این روز مقدس با حفظ این امانت در راستای مبارزه با استکبار گام برداریم.

وی افزود: یوم الله ۱۳آبان  نه تنها روز تاریخی  بلکه روز ملی برای ما ایرانیان به شمار می رود چراکه در ید خود سه رویداد مهم را نهفته دارد که هرکدام توانست به نوبه خود در به ثمر رساندن میوه انقلاب نقش مهمی ایفا کند.

استاندار سمنان خاطرنشان کرد: تبعیت از حضرت امام(ره)، شهادت دانش آموزان و تسخیر لانه جاسوسی وقایعی است که باید همه ساله با تکرار آن برای نسل جدید آنها را با روحیه استکبار ستیزی آشنا کرد.

خباز برپایی باشکوه مراسم راهپیمایی یوم الله ۱۳آبان را مهم قلمداد کرد و ابراز داشت: امروز چشم جهانیان به ملتی دوخته شده است که با میراث استقلال و آزادی چه برخوردی خواهند داشت و مقابله با استکبار فرصتی برای نمایش وحدت، انسجام و یکچارچگی ملت ایران است لذا باید در برپایی باشکوه این نهضت بیش از پیش کوشا بود.

وی با بیان اینکه ۱۳آبان نماد مبارزه با استعمار خارجی است، تصریح کرد: این یوم الله بهانه ای است تا بار دیگر با نشان دادن شکوه و عظمت یکپارچگی ایران در برابر استکبار به جهانیان اعلام کنیم که ملت غیور ایران زیر بار ظلم و ستم قد خم نخواهند کرد و مبارزه با استبداد و استکبار همواره در اولویت های ما خواهد بود.

استاندار سمنان افزود: قیام امام حسین(ع) و حماسه عاشورا به ما نشان داد که می توان در برابر توطئه های دشمن نقشه های آنها را نقش برآب کرد و این روز به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در تقویم ایران به ثبت رسید تا به همه دنیا نشان دهیم تا پای جان بر خواسته ها و آرمان های خود ایستادگی خواهیم کرد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »