هرمزبان: شبکه خبری المیادین بامداد یکشنبه به نقل از منابع آگاه گزارش داد؛ هیأتی از عمان که برای میانجیگری به تهران سفر کرده بود، بدون دستاوردی بازگشت.

المیادین: ایران میانجگری هیأت عمانی را نپذیرفت

پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان : به گزارش المیادین، تهران به هیأت عمانی اعلام کرده است که به هیچ میانجیگری توجه نخواهد داشت.
بر اساس این گزارش، هیأت عمانی بدون دیدار با هیچ مقام ایرانی خاک این کشور را ترک کرد.
این در حالی است که وزیران خارجه جمهوری اسلامی ایران و عمان شنبه شب در تماس تلفنی، تحولات منطقه را بررسی کردند.


یوسف بن علوی وزیر امور خارجه عمان شنبه شب در گفت و گویی تلفنی با دکتر محمدجواد ظریف، ضمن تسلیت شهادت سردار سلیمانی، در خصوص تحولات جاری در منطقه رایزنی و تبادل نظر کرد.

بامداد جمعه گذشته سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی به همراه ابومهدی المهندس از فرماندهان ارشد حشد الشعبی عراق و چند همرزم دیگر آنها، در حمله پهپادی آمریکایی در اطراف فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند.

بر اساس اعلام وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون)، دستور این حمله هوایی را دونالد ترامپ رییس جمهوری و فرمانده کل قوای این کشور صادر کرده بود.

در پی این اقدام تروریستی، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی سه روز در کشور عزای عمومی اعلام کردند.

همچنین سفیر سوییس در تهران به عنوان حافظ منافع آمریکا در جمهوری اسلامی دو بار به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید ایران به این اقدام جنایتکارانه آمریکا به وی اعلام شد.

منبع: مثلث آنلاین

بستر درج آگهی تُوار

درباره مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *